Az U17 és az U16 is legyőzte az Újpestet

Potyogtak a gólok.

A KTE LA két korosztályos csapata az Újpest FC-t fogadta szombaton a Széktóiban, szintén zártkapus meccsen. A gólokból bizony nem volt hiány, ebből mindkét meccsen mi jöttünk ki győztesen.

U17: KTE LA – Újpest FC 3-2 (2-1)

U17 II. osztály, 19. forduló

KTE: Cseh – Győrfi, Kuchta, Bányai, Vörös – Bodor, Hatvani, Csúri – Bellák (Bodor B. 76.), Földi (Nagy L. 52., Lisku 85.), Jakó (Ádelhardt 76.)  

Gól: Hatvani (4.), Jakó (7., 60.) ill. Radosevic (26.), Belaschan (85.)

Széchenyi Márton: Jól kezdtünk, kisebb hullámvölgyektől eltekintve stabilan kézben tartottuk a meccset, amit végül meg is nyertünk. Gyanítom, hosszabb szünet következik, a legfontosabb, hogy mindenki egészségesen vészelje át ezt az időszakot! Ehhez kívánok sok erőt és kitartást minden játékosnak, családtagjaiknak, akadémián dolgozó kollégáknak, illetve a futball családjába tartozóknak egyaránt!

U16: KTE LA – Újpest FC 6-3 (1-1)

U16 II. osztály, 19. forduló

KTE: Ásós – Győri, Kiss, Szamosi, Marsa – Bogdán, Szalai, Heidrich (Haász 46.) – Pető, Kovács, Molnár.

Gól: Szamosi (42.), Molnár (50., 74.), Győri (73.), Kovács (79., 90.) ill. Szabó (22.), Büki (64.), Árki (72.)

Bódi Attila: Ezt a győzelmet az egyéni képességeinknek köszönhetjük, a csapatjátékunk viszont nagyon gyenge volt. Szerencsére ez most elég volt, de szeretném, ha a fiúk látnák, hogy fegyelmezettebben és tudatosabban kell játszaniuk ahhoz, hogy az igazán nagy céljainkat is elérjük.

Szerző: KTE/kteakademia.hu