Az U16 továbbra is a négybe kerülhet, az U17 már nem

Kaposváron játszották első tétmeccseiket.

A KTE LA U17 és U16 a Kaposvár vendége volt hétvégén, mindkét csapatunk az első négybe kerülésért lépett pályára. Az esély életben tartásához győznie kellett csapatainknak, ez végül az U16-nak sikerült, az U17 vereségével lemondhat álmairól. Az U16-nak ezzel együtt még egy győzelem feltétlenül kellene a cél biztos eléréséhez, az Alap csoportot az UTE elleni mérkőzéssel zárjuk.

U17: Kaposvár – KTE LA 2-1 (2-0)

U17 Alapcsoport, 10. forduló

KTE: Ásós – Gyulassy, Bogdán, Szamosi, Horváth – Győri, Miskolczi, Szalai, Hegedűs – Marsa (Haász 88.), Ádelhardt.

Gól: Lakos (19.), Terestyényi (33.) ill. Győri (78.)

Bódi Attila: Nagyon rossz előjelekkel készültünk a mérkőzésre, rengeteg sérültünk volt. Akadt olyan játékos, aki nem is tudta vállalni a játékot, egyesek összedrótozva szálltak harcba. Szó szerint, mert az első félidő inkább pankrációhoz hasonlított, mint a focihoz, ebben a Kaposvár jobb volt. A második félidőre lenyugodtak a kedélyek, elkezdtünk a focira figyelni, így a szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk! Sajnálom, hogy csak a szépítés jött össze, mert a srácok tiszta szívvel küzdöttek, megérdemelték volna a győzelmet is!

U16: Kaposvár – KTE LA 2-4 (1-4)

U16 Alap csoport, 10. forduló

KTE: Petró – Gondi, Szekeres, Kovács P., Ruzsa – Szabó H., Bálint, Erhardt (Jójárt 86.), Kajtár (Sebő 86.) – Benke (Szabó B. 75.), Kónya (Karsai 71.).

Gól: Varga (30.), Horváth (89.) ill. Gondi (5.), Kónya (7.), Kovács P. (18.), Ruzsa (42.)

Szabó Tibor: Nagyon jól kezdtünk, ami meghatározta az egész mérkőzés képét. A hazaiak néhány kontrából veszélyeztettek, de ezeket egy kivételével sikerült levédekeznünk. Voltak remek egyéni teljesítmények, de csapatként is jól funkcionáltunk, így megérdemelten győztünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu