Az U16 jutott tovább a kupában

Akadémia szekció eredmények.

Ebben az idényben a Magyar Kupát is kiírta három korosztályban az MLSZ az utánpótlásban. Csapataink hétvégén kapcsolódtak be, közülük az U16 tudott továbbjutni.

Az U19-es együttes hétvégén két részre osztva szerepelt, a kupameccs mellett a Bács-Kiskun vármegyei amatőr válogatottal játszottak felkészülési meccset a fiatalok, melyet 3-2-re megnyertek. A kupában nem sikerült a továbbjutás, ahogyan az U17-nek sem. Az U16 szünetben még hátrányban volt, de fordulás után fordítani tudott.

U19: Komárom – KTE LA 2-1 (1-1)

U19 Kupa, 3. forduló

KTE: Katona – Horváth A., Fazekas, Sebestyén, Kovács M., Bálint, Kárpáti, Sebő, Fodor, Balla, Tarjányi. Csere: Galamb, Petényi.

Gólszerzőnk: Tarjányi

Lóczi Péter: – Megérdemelten jutott tovább a Komárom, gratulálok nekik! Nem játszottunk jól, játékunk nem volt folyamatos, rengeteg technikai hibát vétettünk.

U17: Újpest FC – KTE LA 1-0 (0-0)

U17 Kupa, 3. forduló

KTE: Hajnal – Kovács D., Pataki, Szabó Benedek, Osvald, Révész, Dömötör, Keindl, Varga M., Sódar, Szabó Bence. Csere: Hajma, Hegyi, Lőrincz J., Doszkocs, Dinók.

Csima Gyula: – A mérkőzést nem lehet értékelni, mert nem volt mit. Rengeteg technikai hiba mellett a folyamatos játék is hiányzott, nem alakultak ki helyzetek sem. Egy jól kivitelezett szabadrúgás eldöntötte a meccset, pozitívum csak a védekezés lehet.

U16: Gyirmót – KTE LA 2-4 (2-0)

U16 Kupa, 3. forduló

KTE: Németi – Utasi, Simon, Hegedűs, Balogh, Nagy Á., Köblös, Pacsirta, Supka, Tóth F., Hoffman. Csere: Juhász, Fajt, Jozic.

Gólszerzőink: Tóth F. 2, Hoffman, Hegedűs.

Benke József: – Igazi kupahangulat mellett a csapatoknak nemcsak egymással, hanem a szélsőséges időjárással, hideg és viharos széllel is meg kellett küzdeni. Az első játékrészben széllel szemben játszottunk, labdakihozatalunk eléggé döcögött, íveléseink már a saját térfelünkön elhaltak. Ennek ellenére több helyzetet is ki tudtunk alakítani, de azok kimaradtak. Ellenfelünk indításai, szögletei állandó veszélyt jelentettek a kapunkra, amiből kettőt értékesíteni is tudtak. A második játékrészben megfordult a játék képe, szinte végig ellenfelünk térfelén folyt a játék. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és meg tudtuk fordítani az eredményt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu