Az U15 és az U14 is nyert, kikapott az U17

Eredmények. 

Három csapatunk lépett pályára ezúttal az országos bajnokságokban, mérlegük két győzelem és egy vereség volt.

U17: KTE LA – Illés Akadémia 2-6 (0-3)

U17 Alap csoport, 13. forduló

KTE: Hajnal – Vincze, Révész, Osvald, Lakatos-Lengyel, Keindl, Lőrincz, Varga M., Tóth F., Doszkocs, Kovács M. Cere: Sólya, Hegyi, Köblös, Petényi, Hajma.

Gól: Köblös (72., 91.) ill. László (7., 85.), Pljesovszki (19., 43.), Krone (63.), Szakasics (70.)

Csima Gyula: – A csoportunk legjobban felkészített és a legjobb futballt játszó csapatával találkoztunk. Dinamikában, technikában, szervezettségben előttünk járnak, mások a lehetőségeik és a céljaik is.

U15: Kaposvár – KTE LA 1-3 (0-3)

U15 Alap csoport, 13. forduló

KTE: Kálmán – Gulyás, Kristóf, Rau, Filus, Laczkó, Csernák, Varga J., Lőrincz, Deák, Kaldenecker. Csere: Lázár, Ónodi, Hegedűs, Csorba, Batfalszky.

Gól: Sziva (77.) ill. Deák (14., 19.), Filus (21.)

Torbavecz Tamás: – Hátul bizonytalanul kezdtük a mérkőzést, sebességben problémáink is voltak. Elöl viszont többször vihettük rá lendületből a védelemre a labdát, ezekből három gólos előnyt szereztünk a félidő végére. A második félidőben arra törekedtünk, hogy megtartsuk előnyünket. Ehhez az kellett, hogy többet birtokoljuk a labdát, lassítsuk a játékot, és a középpályán többen legyünk. Csapatunk legjobbja Filus Áron és Deák Gábor volt.

U14: KTE LA – Monor 3-0 (2-0)

U14 Alap csoport (kelet), 16. forduló

KTE: Endre – Polgár, Kocsis, Csizmadia, Rau, Miskei, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Eiler. Csere: Csorba, Szenczy, Mészáros, Nyerges, Fricz.

Gól: Paor-Smolcz (3.), Deák (7., 55.)

Dócs Dániel: – Gyorsan szereztünk két gólt, így talán túlságosan hamar elhittük ezek után, hogy megnyertük a meccset. A játékosok elkezdték túlvállalni magukat támadásban, hátul meg túlságosan kényelmesen fociztunk. Ellenfelünk többször tudott zavart okozni a saját térfelünkön, túlságosan nagyok voltak a távolságok a csapatrészek között. Félidőben rendeztük a dolgokat és a második félidőben már nem hagytunk területet ellenfelünknek, gyorsan le is zártuk a találkozót. Kiemelném Deák Gábort, aki a nagyobbaknál is két góllal mutatkozott be, valamint Paor-Smolcz Csanádot, aki gólja mellett egész meccsen aktív volt, Turóczy Gergő pedig két gólpasszal ünnepelte a születésnapját.

Szerző: KTE/kteakademia.hu