Az U14 tudta elhozni a pontokat Győrből

Az U15 csak kapufáig jutott. 

Korosztályos csapataink az ETO FC Győr vendégei voltak az élvonalban, ahonnan nem kellett üres kézzel hazatérnünk. Bár az U15 kikapott, az U14 szép sikert ért el.

Fekete András klasszikus mesterhármast lőtt

Az U15 sokáig tartotta magát Győrben, ahol a hazai együttes fölényben tudott futballozni, több lehetőség is adódott előttük, végül a 43. percben meg is szerezték a vezetést. A KTE LA becsülettel küzdött, de csak kapufáig jutott, így a hazaiak otthon tartották a pontokat.

Az U14-es együttes újabb kitűnő sikert szállított, Győrben csupán bő 30 perc kellett ahhoz, hogy meggyőző előnyre tegyünk szert. A főszereplő Fekete András volt, aki először egy jó indítást húzott el a kapus és a védő mellett is, mielőtt a hálóba lőtt volna, majd egy labdaszerzés után volt eredményes. A második félidő elején klasszikus mesterhármasig jutott, ismét a hazai védelem bizonytalan labdakihozatalát sikerült gólra váltania. A koronát Majos Benjámin tette fel a csapat teljesítményére, aki egy szöglet utáni kavarodásból talált be.

U15: Győr – KTE LA 1-0 (0-0)

U15 I. osztály, 23. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Horváth, Heidrich, Szamosi (Ádelhardt 63.) – Goretich, Lisku (Bogdán 63.), Lengyel – Barkóczi, Molnár (Szalai 58.), Pető (Marsa 53.)

Gól: Molnár K. (43.)

Lóczi Péter: Nagyon rossz minőségű pályán játszottunk, egy nagyon jó ellenfél ellen. Összességében az ETO győzelme megérdemelt, többet birtokolták a labdát, veszélyesebben játszottak nálunk. Mégis, ha egy kicsi szerencsénk van, kapufánk befelé pattan, illetve a kontráinknál határozottabbak vagyunk, akkor lehetett volna más a mérkőzés képe. Szégyenkeznünk így sem kell, küzdöttünk, akartunk, próbáltunk focizni, most ez így sikerült.

U14: Győr – KTE LA 0-4 (0-2)

U14 I. osztály, 23. forduló

KTE: Csikós – Gondi, Benke, Kónya, Ruzsa – Vincze (Szekeres 59.), Majoros, Erhardt (Baranyi 49.), Bálint (László 59.) – Átrok, Fekete (Veréb 68.).

Gól: Fekete (30., 32., 43.), Majoros (50.)

Csima Gyula: Nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl, melyen rendkívül szervezetten és rendezetten védekeztünk, ez volt az alapja mindennek. A Győrnek talán még kaput eltaláló lövése sem volt, ebből a védekezésből tudtunk támadásokat indítani, amiket nagyszerűen be is fejeztünk. Sok jó egyéni teljesítmény is akadt a kitűnő csapatmunka mellett.

Szerző: KTE/kteakademia.hu