Az U14 szerezte meg a három pontot ezúttal

A többiek most vereséget szenvedtek.

A Pre Akadémia szekció csapatai közül ezúttal U14-es együttesünk tudott nyerni, a többiek a folytatásban javíthatnak.

U15: Paks – KTE LA 3-2 (1-2)

U15 Alap csoport, 3. forduló

KTE: Németi – Batfalszky, Király, Lippai, Csernák, Kristóf, Pulai, Baranyi, Kaldenecker, Csorba, Lőrincz. Csere: Laczkó, Fodor, Ónodi, Nagy M.

Gólszerzőink: Pulai (2)

Torbavecz Tamás: – Fordulatos, jó iramú, ki-ki mérkőzést játszottunk. A legtöbb poszton fizikális hátrányban voltunk ellenfelünkhöz képest, ezt igyekeztük játékkal kompenzálni, több-kevesebb sikerrel. Még stabilabbnak kell lennünk hátul, mert ebben a bajnokságban azonnal góllal büntetnek minden hibáért. Csapatunkból Pulai Péter kiemelkedett a teljesítményével.

U14: Monor – KTE LA 2-5 (1-3)

U14 Alap (kelet), 3. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Csizmadia, Eiler, Rau, Nyerges Cs., Deák, Miskei, Turóczy, Paor-Smolcz, Polgár. Csere: Fricz, Sápi, Mészáros, Ronkó, Kerekes, Végert.

Gólszerzőink: Turóczy (2), Deák, Ronkó, Fricz

Dócs Dániel: – A mérkőzést végig tudtuk irányítani. A védelemből jól tudtunk belépni a középpályára és a mélységi passzaink is rendre megtalálták a visszalépő támadóinkat. Középpályán és támadósorban mozgékonyak és frissek voltunk. Már az első negyedórában több nagy helyzetet is ki tudtunk alakítani. Védekezésben háromszor tudott kontrázni az ellenfél, ebből kettő a középen eladott labdából alakult ki, gólokat is kaptunk belőlük. A mérkőzésen több jó egyéni teljesítmény is született. Turóczy Gergő két gólt és egy gólpasszt jegyzett, Eiler Dani megállíthatatlan volt a bal oldalon, szélső védőként két gólpasszt is kiosztott. Középpályán Paor-Smolcz Csanád mozgékony volt és harcias, a társaknak nagy segítséget jelentett. Sokszor meg tudták játszani, egy gólpasszt osztott ki.

U13: MTK – KTE LA 6-1

U12 dél-kelet, 3. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Nagymihály G., Kriskó, Bagi, Czibók, Csutak, Csóka, Horváth Sz. Csere: Dulai, Arany, Kárász, Ónodi, Berta, Takács M., Nagy A., Szabó M., Borsos.

Gólszerzőnk: Horváth Sz.

Verebélyi Gábor: – Jó és hasznos mérkőzést sikerült játszanunk az MTK ellen. 2-0-nál két kapufát rúgtunk, sajnos mind a kétszer kifelé pattant a labda, azok mérkőzésben tudtak volna tartani minket. Többet birtokolta az MTK a labdát, nagy nyomást helyeztek ránk, de a srácok végig nagy alázattal, bátran és harcosan játszottak az utolsó percig.

U12: MTK – KTE LA  9-1

U12 dél-kelet, 3. forduló

KTE: Farkas Z. – Bovier, Bertus, Füleki, Kern, Bencze, Némedi, Eiler, Beszedics. Csere: Scheiner, Szikora, Szuetta, Komonyi, Kovrig, Dunai, Lajter.

Gólszerzőnk: Némedi

Filus Gábor: – Nagyon jó csapattal találkoztunk. Az ellenfél többet birtokolta a labdát a mérkőzésen, szép támadásokat vezettek. Kihasználva az egyéni hibáinkat, gólra tudták váltani azokat. Voltak a csapatban kimagasló teljesítmények a pálya minden területén, de gyenge teljesítmény több volt ezúttal. A hibáinkból és az ellenfél játékából is sokat tudunk tanulni és az előnyünkre fordítani. Dolgozunk és megyünk tovább!

Szerző: KTE/kteakademia.hu