Az U13 tartja a lépést, az U12 kikapott

A Békéscsaba volt az ellenfél.

A régiós bajnokságok kivétel nélkül rangadókkal zárulnak, hiszen a dobogós csapatok gyakorlatilag itt döntik el egymás ellen, milyen érmet is szereznek a szezon végén. Ebben feszített ritmusú hajrában a Békéscsaba volt az ellenfelünk, az U13 nyert, így továbbra is versenyben van a bajnoki címért, míg az U12 fájó vereséget szenvedett, mely után még vezeti a tabellát, de a második Szegednek két elmaradt meccse is van még.

U13: KTE LA – Békéscsaba 3-0 (2-0)

Kiemelt U13, 24. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Nagy Á., Roza – Tóth, Méhes, Simon – Hoffman, Utasi, Csonka.

Csere: Katona, Hajnal, Hegedűs, Kenderes, Köblös, Gajdos, Laczkó, Nagy L., Keresztes.

Gól: Méhes (14.), Utasi (28.), Hajnal (52.)

A mérkőzés legjobbja: Roza Zétény

Verebélyi Gábor: Nagyon jó és nagyon veszélyes Békéscsabával találkoztunk a hétvégén, ősszel fájó két pontot hagytunk náluk, most viszont már sima volt a meccs a javunkra. Kellő határozottsággal léptünk pályára ezen a mérkőzésen, esélyt sem adva ellenfelünknek. A mérkőzés egészében dominálni tudtunk, már az első félidőben eldöntöttük azt.  Minden játékos a legjobb formáját nyújtotta ezen a mérkőzésen. Gratulálok a srácoknak!

U12: KTE LA – Békéscsaba 1-3 (0-2)

Kiemelt U12, 24. forduló

KTE: Németi – Lippai, Kristófik, Ónodi, Papp – Pulai, Czéh, Baranyi – Király.

Csere: Lázár, Csorba, Filus, Lőrincz, Gulyás, Hegedűs, Szabadi, Németh.

Gól: Csorba (43.) ill. Erdei (12.), Molcsán (39.), Győrfi (53.)

Torbavecz Tamás: Ezen a napon hiányzott a frissesség a csapatunkból. Tompák és körülményesek voltunk, lassan reagáltunk a játékhelyzetekben. Ellenfelünk elsősorban gyorsaságban nőtt fölénk, teljesen megérdemelten győztek, gratulálok nekik!

Szerző: KTE/kteakademia.hu