Az U13 nyert, az U12 kikapott

A Szeged-Grosics volt az ellenfél. 

Régiós bajnokságban szereplő csapataink a Szeged-Grosics Akadémia vendégei voltak, az idősebbek begyűjtötték a három pontot, az U12 kikapott.

A végeredmény már az első félidőben kialakult az U13-as meccsen, a hazaiak egy általunk elrontott bedobás után szereztek labdát, majd vezetést, de a folytatásban Tóth László, illetve Balla Dániel is betalált hasonló játékszituációkból, így három ponttal térhettek haza a mieink.

U13: Szeged-Grosics „B” – KTE LA 1-2 (1-2)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 6. forduló

KTE: Makádi – Nagy K., Jócsák, Tóth B., Balis – Szabados, Fodor, Hajnal – Pusztai, Tóth L., Balla.

Csere: Bogdán, Horváth A., Mányoki, Faragó.

Gól: Farkas (9.) ill. Tóth L. (14.), Balla (27.)

Sziegl Gábor: Két hasonló erősségű csapat játszott, azt gondolom, hogy színvonalas meccs is lehetett volna, viszont a pálya alkalmatlan volt kettő egymást követő passz megjátszására.  Döntő fontosságú volt a masszív és határozott védekezés, sok párharcot nyertünk. A két csapat közötti különbséget Balla Dani jelentette.

Az U12-es együttes egy fizikálisan igen erős Szegeddel találkozott, ami már az első percektől érezhető is volt a játékon. A vezetést egy öngóllal tudták megszerezni a hazaiak, majd egy előre vágott labdára is jobban startoltak, amivel meg is duplázták az előnyt. A második félidőben el is dőlt a pontok sorsa, Lőrincz Mátyás már csak szépíteni tudott a kapus hibáját kihasználva.

U12: Szeged-Grosics „B” – KTE LA 3-1 (2-0)

U12 I. osztály, 6. forduló

KTE: Bogdán – Bodnár, Koncz, Gyapjas – Doktor, Gál – Lőrincz, Nagy B., Petényi.

Csere: Móczó, Csizmadia L., Nagy I., Csizmadia D., Terbe

Gól: Lőrincz (12. – öngól), Mádi (20., 45.) ill. Lőrincz (48.)

Dócs Dániel: Nagyon jó erőkből álló szegedi csapattal játszottunk. Már a kezdő sípszó előtt látszódott, hogy jobb fizikai állapotban vannak. Több magasabb játékos is volt köztük, ami nem mindig előny, de rögtön kiderült, hogy a párharcokat fogják erőltetni. Fizikálisan nem tudtuk felvenni a versenyt, ráadásul az első félidőben fásultan, fáradtan játszottunk. A második félidőben fordult a játék képe, többet tudtunk dominálni. Egy nagyon szervezett, jól erőkből álló csapattal játszottunk a hétvégén, az eredmény sajnos reális. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu