Az U11-es korosztálynak tartottak edzést kedden

Két hét múlva folytatódik a program. 

Hétfőn az U10-es, kedden az U11-es korosztálynak tartottak edzést a RUK tehetséggondozási program keretében a Széktóiban. Ezúttal is kitűnő volt a hangulat, a gyerekek élvezték a foglalkozást.

Az U11-es edzés után Verebélyi Gábort kérdeztük:

„Az U10-es korosztály után ezúttal az U11-nek tartottunk edzést, amiben ezúttal Kitl Zoli segített. Az SC Hírös-Ép-ből, az UFC-ből és Kerekegyházáról érkeztek ezúttal játékosok. Sokat léptek előre a gyerekek sebességben, jól használták az üres területeket, fejlődött a játékmegoldó készségük is. Pörgős, jó edzésen vagyunk túl, jól oldották meg a feladatokat, végig élvezték a foglalkozást, ezt mutatja a csoportképünk is, ahol tényleg mindenki mosolygott a végén” – mondta Verebélyi Gábor.

A további programról Czéh László beszélt:

„Két nagyon jó edzésen vagyunk túl, a gyerekek mindkettőt élvezték, végig ügyesek voltak. Látszik, hogy jó műhelymunka van mögöttük egyesületeikben, örülünk, hogy ilyen szép számban eljöhettek edzéseinkre. Legközelebb két hét múlva folytatódik tehetséggondozási programunk, amire ismét sok játékost tervezünk meghívni, emellett szeretnénk majd elvégezni különböző felméréseket is ezekben a korosztályokban” – mondta Czéh László

Szerző: KTE/kteakademia.hu