Az U10 és az U8 is Bozsik-programon szerepelt

Járt a dicséret a gyerekeknek.

A KTE LA U10 és az U8 a Basic szekció többi együtteséhez hasonlóan, ismét a Bozsik programon vett részt. Az U10 a kiemelt tornán, míg az U8 a fesztiválon.

Fűkő Péter, az U10 edzője: – Összességében a gyerekek jól teljesítettek. Voltak hullámvölgyek ugyan a játék során, de ettől függetlenül a fiúk dicséretet érdemelnek. Az utolsó meccsen a küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat a Pécs ellen. Kifejezetten tetszett, hogy kettő gólos hátrányból is fel tudtunk állni, és az utolsó percig kiélezett, jó meccset tudtunk játszani, ami a gyerekek fejlődését is nagyban elősegítette. Köszönet a szülőknek is, akik minden meccsen pozitív és jó hangulatot teremtenek a gyerekek körül.

Pászti Botond, az U8 edzője: – Ismételten örömteli volt látni azt, ahogy játékosaink egymást segítve és bíztatva, szűnni nem akaró lelkesedéssel vettek részt ezúttal is a fesztiválon. Önfeledten és bátran fociztak, arra törekedve, hogy az edzésen gyakorolt elemeket alkalmazni tudják. Szép egyéni megoldások, ügyes cselek és ötletes csapatjáték jellemezte a napunkat. Gratulálok mindenkinek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu