Az OMTK-nak sem volt esélye ellenünk a pontszerzésre

Továbbra sem vesztettünk pontot a régiós bajnokságban.

Vasárnap folytatódott csapataink számára a régiós bajnokság, melyben ezúttal az OMTK-t fogadták csapataink. A két meccsen összesen 21 találatig jutottak a fiatalok, így ismét kettős sikerrel vettük a fordulót.

U13: KTE LA – OMTK 17-0 (9-0)

Kiemelt U13, 6. forduló

KTE: Baranyi – Keresztes, Balogh, Szebellédi, Roza – Fürj, Tóth, Hegedűs – Hoffman, Méhes, Csonka.

Csere: Simon, Kenderes, Nagy Á., Laczkó, Nagy L., Köblös, Gajdos, Katona, Hajnal.

Gól: Méhes (4., 10., 17.), Csonka (5., 13.), Tóth (18.), Hoffman (23., 29.), Hegedűs (25.), Gajdos (33., 37.), Kenderes (34., 35.), Simon (36., 47.), Nagy Á. (40.), Köblös (46.)

Verebélyi Gábor: Szerencsére a legnagyobb fejtörést a kezdőcsapat összeállítása okozta, szinte mindenki a legjobb formájában teljesít az edzéseken és a mérkőzéseken is. A félidőben hat játékost cseréltem, ők hét perc alatt öt gólt szereztek. A játékosok mind a két félidőben nagyon nagy kedvel játszottak, így rengeteg volt a szép és kreatív megoldás, melyből gólok is születtek. Az elmúlt két mérkőzésen 34 gólt szereztünk, egyet sem kaptunk, ami biztató a jövőt tekintve. Nagyon  sok jó teljesítményt láttam, gratulálok a csapatnak!

U12: KTE LA – OMTK 4-0 (0-0)

Kiemelt U12, 6. forduló

KTE: Németi – Veréb, Kristófik, Szabadi, Filus – Csorba, Baranyi, Pulai – Király.

Csere: Lázár, Lippai, Nagy M., Papp, Ónodi, Gulyás, Németh

Gól: Pulai (39.), Király (41.), Veréb (54., 58.)

Torbavecz Tamás: Az egész mérkőzésen hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, rengeteg gólhelyzetet dolgoztunk ki, viszont a kapu előtt nem koncentráltunk, hihetetlen mennyiségű ziccert hagytunk ki. A második félidőben többször sok volt a felesleges labdaérintés, ez lassította a támadójátékunkat.

Szerző: KTE/kteakademia.hu