Az FTC nem bírt az U12-vel, nyert az U15 is

Az U13 és az U14 kikapott.

A Pre Akadémia szekció csapatai vegyes eredményeket értek el hétvégén, de az U15 és az U12 büszke lehet idegenben elért győzelmére, illetve az FTC elleni döntetlenre.

BVSC – KTE LA 0-4 (0-1)

U15 Alap csoport, 20. forduló

KTE: Lázár - Batfalszky, Gulyás, Kristóf, Filus, Varga J., Pulai, Laczkó, Hegedűs, Somodi, Kaldenecker. Csere: Németi, Ónodi, Csorba, Király, Csernák.

Gól: Hegedűs (6., 51.), Laczkó (68.), Pulai (78.)

Torbavecz Tamás: – Egész héten motiváltan edzettek a játékosok. A mérkőzésen is remek hozzáállás jellemzett minket, emellé döntő részben jó minőségű játék is társult. A meccs embere a két gólt szerző Hegedűs István volt.

U14: KTE LA – Gödöllő 1-4 (1-4)

U14 Alap csoport, 20. forduló

KTE: Endre – Polgár, Rau, Csizmadia, Szenczy, Miskei, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Eiler. Csere: Csorba, Sápi, Mészáros, Kerekes, Nyerges, Fricz.

Gól: Ronkó (28.), Mayer (21.), Pénzes (34.), Hébenstreit (37.), Olenyik (40.)

Dócs Dániel: – A végeredmény már az első félidő végén kialakult. Ellenfelünk fizikálisan és technikailag is fölénk nőtt, a meccs nagy részét tudta irányítani. Az első 30 percben egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. A vezetést egy távoli bomba góllal szerezte meg ellenfelünk, amire még tudtunk válaszolni, de az első félidő utolsó öt percében kaptunk három gólt, ebből kettőt is szögletből. A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék. Ellenfelünk ezzel a győzelmével megnyerte a bajnokságot. Gratulálunk nekik!

U13: FTC – KTE LA 15-0

U13 dél-kelet, 26. forduló

KTE: Scheiner – Takács, Nagymihály G., Csóka, Rózsa, Madarász, Csutak, Nagymihály Á., Horváth. Csere: szabó M., Bagi, Ónodi, Arany, Berta, Czibók, Kárász.

Verebélyi Gábor: – A két csapat közt hatalmas fizikális különbségek voltak, amely nagy arányban befolyásolta mérkőzést. Amennyiben sikerült megjátszani a harmadik-negyedik játékost, ott már szinte biztos olyan párharcok alakultak ki, amelyet elvesztettünk. A két sort most nem negyedenként cseréltem, hanem egy-egy félidőt kaptak, ez meg is látszódik az eredményen és a kapott gólok eloszlásán.

U12: FTC – KTE LA 1-1

U12 dél-kelet, 26. forduló

KTE: Farkas – Bovier, Bertus, Füleki, Kern, Bencze, Némedi, Eiler, Beszedics. Csere: Hoffman, Komonyi, Kovirg, Békési.

Gól: Victora (8.) ill. Beszedics (6.)

Kiállítva: Füleki (64.)

Filus Gábor: – Jó iram és koncentráció volt egész mérkőzésen, nagyon szép kidolgozott labdakihozatalok, széleken felépített támadások jellemezték a játékunkat. A pálya minden területén nagyon jól játszottunk. A mérkőzés utolsó húsz percében ember hátrányban fociztunk, de a kiállítás után a gyerekek még nagyobb energiákat tudtak mozgóstani, így egy pontot elhoztunk a Fradi otthonából. Gratulálok a gyerekeknek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu