Az eső sem vette el a gyerekek kedvét

Bozsikon járt három korosztály. 

Hétvégén Algyőn szerepelt Bozsik-programon a KTE LA , U11-es, U9-es és U10-es csapata. Filus Gábor, Rádi Zsolt és Fűkő Péter együttese az időjárással is megküzdött, de remekül helyt tudott állni.

Rádi Zsolt (U9): – Vasárnap Szeged mellett, Algyőn került ismét megrendezésre a kiemelt Bozsik torna. Ellenfeleink a Szolnok, a Békéscsaba és a házigazda Szeged voltak. Az éjszakai esőzés miatt felázott, nedves pályán kellett focizni, de ennek ellenére remekül helyt tudtunk állni, nagyot küzdöttek a srácok. Kiváló mentalitás mellett, tudatosan, sok jó összjátékot is bemutattunk a talajviszonyokhoz képest, de inkább az egyéni megvillanásokat emelném ki. Sok szép gólt rúgtunk, viszont hátul elkövetett hibáinkat, figyelmetlenségünket kihasználva elkerülhető gólokat kaptunk. Összességében elégedett voltam, remek egyéni teljesítményeket láthattam. Gratulálok a srácoknak!

Fűkő Péter (U10): – Erre a kiemelt Bozsik tornára 12 fiúval utaztunk el. Mindenki egyformán kapott lehetőséget a játékra. Több kiemelkedő teljesítmény is akadt a csapaton belül. A labdakihozatalok jól működtek, bár nem teljesen a megbeszéltek alapján. A küzdőszellem ismét maximális volt. A csapat védekezésben jót nyújtott, támadásban viszont volt hiba a gépezetben. A játékot szeretnénk gyorsítani a következő időszakban, főleg a nem rendezett védelem ellen.

Filus Gábor (U11): – Jó szervezés és remek csapatok vártak minket. Az mérkőzéseken a játékunk és a koncentráció is hullámzó volt, a támadások végén a kapu előtti helyzetkihasználás, befejezés akadozott. A második részben rendeztük a sorainkat és remek egyéni teljesítmények voltak mind a kapuban, mind a középpályán, ami segítette a csapatot átlendíteni aa holtponton. Egyre szebb támadások végén szép gólokat szereztünk. Gratulálok a gyerekeknek, hogy egymást segítve tudták egymás játékát jobbá tenni. Igazi csapatmunka volt!

Szerző: KTE/kteakademia.hu