Az első volt az utolsó Bozsik

Rendhagyó szezonnyitó és záró.

A vírushelyzetre való tekintettel tavasszal szüneteltek a Bozsik-programok, így május végén gyakorlatilag szezonnyitással egybekötött zárásra került sor. Az U9-U7 fesztiválok ebben a formában megszűnnek, nyártól új szervezési rendszer lép életbe.

Pelikán István (U9) értékelése:

„A szervező KTE Labdarúgó Akadémia mellett a KLC-KTE SI és a Tiszaalpár csapatai vettek részt a rendezvényen, ahol több mint 110 gyerek mutatta meg tudását a színvonalas mérkőzéseken két korosztályban. A gyerekek jól érezték magukat és önfeledten játszhattak. Ebben a formában ez volt az utolsó rendezvény, mert jövőre a C klubok szervezik ezeket a fesztiválokat. A Bozsik tornákat regionális alapon elosztva az A és B szintű klubok - ahogy akadémiai csapataink is - alkotják és rendezik majd.”

Kovács Tamás (U7) értékelése:

„A tavaszi egyetlen megrendezhető Bozsik tornán a gyerekek nagy lelkesedéssel játszottak, szép cseleket és gólokat láthattunk. Többször választottak jó megoldásokat, sokat javult a helyzetfelismerésük, a döntéseiken érezhető volt a tudatosság. Az U7-es korosztályban Kovács Marcell, Papp Zsombor és Farkas Kelvin kapott kiemelkedő teljesítményéért oklevelet.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu