Az élmezőnyben zárták az őszt a Dunamenti Ligában

Jól szerepeltek csapataink.

Hétvégén az utolsó fordulót rendezték meg ősszel a Dunamenti Ligában, U9-es, U10-es és U11-es csapatunk Gödöllőn lépett pályára. Mindhárom gárda az élmezőnyben tudott zárni, utolsó három ellenfelük a DVTK, az Ikarus és a hátigazda Gödöllő volt.

Rádi Zsolt, az U11 edzője: – Hétvégén a körzeti Bozsik-program mellett a Dunamenti Ligában szerepeltünk, megosztva a keretet. Utóbbi sorozatban a Gödöllő, a DVTK és az Ikarus volt az ellenfelünk. Eleve kevesen tudtunk elmenni, de már az első meccsen is sérülés hátráltatott minket, így nem ez lett a legemlékezetesebb hétvégénk. A hideghez is talán mi alkalmazkodtunk a legkevésbé, enervált, dekoncentrált játékot mutattunk mind a két helyszínen. Az egyetlen pozitívum, hogy megtapasztalhatták a gyerekek milyen az, ha egyik héten minden sikerül, a következőn pedig semmi sem sül el jól. Ilyenkor is felemelt fejjel vetjük bele magunkat a heti edzésekbe. A küzdeni akaráshoz gratulálok a srácoknak!

Fűkő Péter, az U10 edzője: – Az első mérkőzést nem kezdtük jól, eleinte nagyon enerváltan játszottunk, nem jó döntéseket hoztunk, technikailag és taktikailag is elmaradtunk önmagunkhoz képest. Ezek után kezdett magára találni a csapat, a második félidő már pozitív volt, de a második és harmadik meccs egészen kitűnőre sikerült. A három mérkőzésen 23 gólt szereztünk, ezért külön is dicséret illeti a gyerekeket.

Kovács Zsolt, az U9 edzője: – Tulajdonképpen három élcsapattal találkoztunk, fontos meccsek voltak, ennek tudatában is léptünk pályára. Jó volt látni, hogy az edzésen gyakorolt elemeket viszont láttuk a pályán, de a játéknap legnagyobb pozitívuma az volt, hogy kétszer is hátrányból tudtunk nyerni. Ez eddig nem volt jellemző. A harmadik meccset meggyőző játékkal, nagy különbségű győzelemmel abszolváltuk, így felzárkóztunk az élmezőnyhöz, előkelő helyről várhatjuk a tavaszi rájátszást. Gratulálunk a Srácoknak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu