Áprilisban önkéntes alapú a képzési hozzájárulás

A cél az, hogy az utánpótlásban tervezhető maradjon a jövő.

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben minden bajnokságot felfüggesztett az MLSZ, emellett az edzések is szünetelnek bizonytalan ideig. Játékosaink számára erre az időszakra egyéni edzéstervet állítottunk össze, ehhez alkalmazkodva a képzési hozzájárulás rendszerén is változtatunk.

Akadémiánk célja az, hogy a jelenlegi szakembergárdával folytathassa majd akkor is a munkát, amikor a járványhelyzet végeztével újra elindulhatnak a közös edzések, hiszen a gyerekek fejlődése szempontjából is fontos a már elért szint megtartása. Tisztában vagyunk vele, hogy jelen helyzetben mindenkitől különös erőfeszítésekre lesz szükség, így a magunk módján próbálunk mi is segíteni.

Az edzések és a bajnokságok határozatlan idejű felfüggesztése miatt, illetve ehhez alkalmazkodva, változtatunk a képzési hozzájárulás rendszerén is, mely áprilisban önkéntes alapú lesz. Minden család és szülő támogatását köszönjük, akik a kialakult helyzetben is támogatják akadémiánk jövőjét, bízunk benne, hogy minél hamarabb visszatér az élet a normál kerékvágásba a Széktói Stadionban is.

A képzési hozzájárulást az alábbi számlaszámon keresztül küldhetik el:

Név: Kecskeméti Labdarúgó Akadémia Nonprofit Kft.

Számlaszám (MKB Bank Nyrt.): 10300002-13025659-00034905

Közlemény: gyermek neve és korosztálya

Szerző: KTE/kteakademia.hu