Angyalföldi tornákkal kezdett az U9 és az U8

Hasznos program volt.

A KTE LA U9 és U8-as korosztálya Angyalföldön vett részt hétvégén nívós mini tornán, ahol a Vasas, a DVTK és a DVSC is pályára lépett. A gyerekek most is értékes tapasztalatokkal gazdagodtak.

Pelikán István (U9): – Jó csapatok ellen kezdhettük meg az új szezont, kitűnő színvonalú mérkőzésekkel. Jól játszottunk, támadólag és bátor letámadásokkal. Hatékonyan szereztünk labdát és állítottuk meg az ellenfelet már a saját térfelén. A befejezéseknél nem voltunk elég pontosak, elég határozottak, ezért kevés gólt szereztünk. A védekezésünk jól működött, egymást segítettük, a területeket is megfelelően zártuk le. Mezőnyben kicsit pontatlan volt a játékunk, de az intenzitás rendben volt, gyorsan reagáltunk a különböző játékhelyzetekre is. Sikeres és hasznos torna volt ez számunkra, gratulálok minden játékosomnak!

Kovács Zsolt (U8): – Tartalmas és hasznos napon vehettünk részt Angyalföldön, ahol U8-as csapatunk két-két mérkőzést játszhatott a DVSC és a Vasas ellen. Ezen találkozók remek lehetőséget adtak arra, hogy az edzéseken gyakorolt játékelemeket más csapatok ellen is alkalmazni tudjuk. A héten gyakorolt labdakihozatalunk az esetek többségében jól működött, így hátulról építkezve több ügyes és ötletes átadással tudtunk ellenfeleink térfelére kerülni. Az eleinte még kevésbé jól működő center mozgást átbeszélve, kijavítva bátor játékunknak köszönhetően szebbnél szebb gólokat sikerült szerezni. Játékosaink sokoldalúságát szem előtt tartva, mindenki kipróbálhatta magát több pozícióban is, ami most még olykor bizonytalansághoz és egyéni hibához vezetett. Ezek kijavításán dolgozunk tovább a jövőben. Ezúton is köszönjük a meghívást és további sikeres felkészülést kívánunk a többi csapatnak is!

Szerző: KTE/kteakademia.hu