Alighanem a bronzérem jut az U15-nek

Pre akadémia szekció eredmények.

Pre akadémia szekciónk csapatai kivétel nélkül pályára léptek hétvégén, és nem is teljesítettek rosszul. Az U15 matematikailag még a bajnoki címre is esélyes, de nagy valószínűséggel a bronzérem kell beérje a nagyon szoros, hármas bajnoki címért zajló versenyfutásban. Az U14 egyetlen pontra van a dobogótól. Nyert az U13 és az U12 is, mindkét együttesünk a Szegedet győzte le.

U15: Szeged – KTE LA 1-0 (1-0)

U15 Alap csoport, 21. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Révész, Hegedűs, Iványi, Simon, Supka, Nagy Á., Méhes, Pacsirta, Köblös. Csere: Keresztes, Balogh, Hoffman, Pulai, Kenderes.

Torbavecz Tamás: – Fizikálisan, technikailag és mentálisan is alulmaradtunk ellenfelünkkel szemben. Hiányzott a céltudatosság, a vagányság, a győzni akarás. Nem tudtunk alkalmazkodni a rossz minőségű műfüves pályához és a nagy meleghez sem, pedig ellenfelünknek ugyanezen körülmények között kellett játszania.

U14: Nyíregyháza – KTE LA 0-0 (0-0)

U14 Alap csoport (kelet), 25. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Filus, Király, Ónodi, Czéh, Kristóf, Kaldenecker, Horváth Á., Lőrincz, Baranyi. Csere: Németh, Kis, Gulyás.

Csima Gyula: – A körülményeket figyelembe véve – gondolok itt a hosszú utazásra, az időjárásra és a műfűre – nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Sok párharc jellemezte a mérkőzést. A csapat védekező játéka igen magas szintű volt, a támadásaink viszont kevés veszélyt jelentettek a kapura. Inkább a pontrúgások voltak veszélyesek, kapufáig is eljutottunk. A mérkőzésen Király és Czéh nyújtott ezúttal átlag feletti teljesítményt.

U13: KTE LA – Szeged 5-0

U13 dél-kelet, 26. forduló

KTE: Endre – Gál M., Rau, Nyerges Mi., Szenczy, Turóczy, Házi, Deák, Eiler. Csere: Csorba, Meggyesi, Kerekes, Sápi, Nyerges Cs., Mészáros, Riczu, Ronkó, Bencze.

Gól: Deák 2, Házi 2, Ronkó

Dócs Dániel: – Egy jól szervezett játékkal tudtunk nagyszerű eredményt elérni. Nagyon boldog vagyok, hogy amit elképzeltem, azt a fiúk 100 százalékosan meg tudták valósítani. 60 percig folyamatosan tudtuk a saját elképzelésünket ráerőltetni az ellenfélre. Az utolsó 20 percbe néha túlságosan is visszahúzódtunk, így magunkra húztuk a Szeged csapatát. Első félidő végén 0-0 volt, de érződött a játékon, hogy jönni fognak a gólok. 20 perc leforgása alatt szereztünk is négy gólt. Nehéz bárkit is kiemelni, védekezésben nem kaptunk gól, kiemelkedő csapatvédekezésnek hála. Támadásban jöttek az extra teljesítmények.

U12: KTE LA – Szeged 3-2

U12 dél-kelet, 26. forduló

KTE: Kocsis – Ábrahám, Csóka, Kriskó, Madarász, Czibók, Kárász, Nagymihály G., Nagymihály Á. Csere: Kiss, Arany, Bagi, Csutak, Dulai, Ónodi, Takács, Szabó M.

Gólszerzőink: Kriskó, Czibók, Madarász

Verebélyi Gábor: – Ahogy lenni szokott, egy lila és egy fehér sorral álltunk ki a mérkőzésre a negyedek közt sorokat cserélve. Az első sor magabiztosan, sok helyzetet kialakítva már az első negyedben szinte bebiztosította a győzelmet. A fehér sorunk lassabban, több technikai hibával játszott, nem volt meg az előző negyedekben lévő mezőnyfölény. Gratulálok a fiúknak, sok olyan dolgot láttam visszaköszönni, amiket edzéseken gyakorlunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu