A Vidi szakította meg veretlenségünket

A fehérváriak ezúttal nagy falatnak bizonyultak.

A KTE LA U19-es együttese feszített tempóban vívja meccseit, másfél hét alatt ez már a harmadik tétmérkőzése volt a csapatnak. Szerdán a MOL Fehérvár FC vendégei voltunk, ahol a hazaiak ezúttal jobbnak bizonyultak.

A hazaiak kihasználták a hétközi forduló előnyeit, több olyan játékosuk is pályára lépett, akik jobbára, vagy legalábbis több alkalommal az NBIII-as tartalékok közt szerepelnek az U19 helyett. Az első félóra nem hozott gól Székesfehérváron, akkor azonban a Vidi gyors egymásután két gólt is szerzett, így magabiztos előnnyel vonulhattak az öltözőbe. Fordulás után az első negyedóra bizonyult döntőnek, a fehérváriak megduplázták addig megszerzett előnyüket, így magabiztos sikerrel tartották otthon a pontokat.

U19: MOL Fehérvár FC – KTE LA 4-0 (2-0)

U19 II. osztály, 1. fordulóból halasztva

KTE: Berta – Richter, Szabó G., Barkóczi, Fehér (Jáger 60.) – Daróczi (Pomozi 73.), Fekete M. (Faragó 60.), Hirman – Perlaki, Szalai (Fekete G. 73.), Edmilson (Busa 73.)

Gól: Szalai (30.), Kojnok (34., 55., 59.)

Lóczi Péter: Mindkét csapatban több olyan játékos szerepelt, akik az NBIII-ban is rutint szereztek már, így kimondottan iramos, felnőtt futballra emlékeztető meccset játszottunk, amit súlyos egyéni hibák miatt buktunk el. Talán most futballoztunk a legjobban, kombinatívan építettük a támadásainkat, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Sajnos az eddig minket jellemző stabilitás nem működött védekezésben. Nyolc nap alatt ez a harmadik meccsünk volt már, érezhető volt egy kis fáradtság, de ezt is szokni kell.

Szerző: KTE/kteakademia.hu