A Vasas és a Szolnok skalpját is begyűjtötték a fiatalok

Eredmények.

A Pre Akadémia szekcióban négy csapatunk játszott bajnokit, mérlegünk ezen a hétvégén két győzelem, egy döntetlen, egy vereség volt.

U15: PMFC – KTE LA 2-2 (0-1)

KTE: Endre – Polgár, László, Rau, Vizer, Ronkó (Antal 67.), Miskei (Paor-Smolcz 41.), Házi (Turóczy 41.), Deák (Fricz 59.), Banai, Csizmadia.

Gól: Nimmerfroh (72.), Andruskó (77.) ill. Deák (31.), Rau (45.)

Torbavecz Tamás értékelése: – Nagyjából 70 percig nekünk állt a meccs, működött, amit elterveztünk, ezzel kettő gólos előnyt harcoltunk ki. Megvoltak a helyzeteink a mérkőzés lezárására is, de nem tudtuk kihasználni azokat. A hajrá nem sikerült, belehibáztunk a védekezésbe. A végén ellenfelünknek meccslabdája is volt a győzelemhez, de itt a szerencse mellénk állt. Összességében a meccs képe alapján vesztettünk két pontot. A győzelem megszerzéséhez legközelebb higgadtabbnak és stabilabbnak kell maradnunk a mérkőzés hajrájában. 

U14: KTE LA – Szolnok 3-1 (2-0)

KTE: Dulai (Kiss D. 72.) – Nagymihály G. (Csutak 41.), Takács (Nagy A. 48.), Rózsa (Berta 56.), Bertus, Kárász (Ábrahám 72.), Eiler, Bagi, Horváth (Szabó M. 56.), Nagymihály Á. (Arany 72.), Beszedics.

Gól: Rózsa (32.), Nagymihály Á. (40.), Csutak (49.) ill. Vona (61.)

Dócs Dániel értékelése: – A játék képe nem tetszett, nagyon sok egyéni hibával játszottunk. Olyan helyeken veszítettünk megint labdákat, ahol nem szabad. Ezeket a hibákat lassan ki kellene nőni, hiszen ebben a korosztályban már fontos szerepe van az optimális kockázatvállalásnak is. Örülök a góloknak, megvan az első győzelem a bajnokságban, ez most nagyon fontos a lelkeknek. 

U13: KTE LA – Vasas 0-4

KTE: Scheiner – Bovier, Lajter, Füleki, Patocskai, Komonyi, Bencze, Dunai, Gál. Csere: Csitos, Békési, Kern, Farkas, Bertus.

Rádi Zsolt értékelése: – Jól mozogtak együtt a srácok, az eddigi legszervezettebb csapatot láttam a pályán. Egyre jobb a játékunk, kevesebbszer kapkodunk, így meg tudjuk tartani a labdákat és szép kombinációkból tudunk támadásokat vezetni. A technikai lemaradás miatt nem merünk egyénileg kockázatot vállalni a támadóharmadban, illetve a kapu előtt bizonytalanok vagyunk. Mindenki fegyelmezett és motivált volt. Büszke vagyok a srácokra, hétről hétre fejlődünk egyénileg és csapat szintjén is.

U12: KTE LA – Vasas 6-1

KTE: Papp B. – Hoffman, Kiss Z., Bisztricsány, Eiler, Paor-Smolcz, Vizeli, Papp O., Géró. Csere: Molnár, Polereczki, Rácz, Garaczi, Budai, Kenderes.

Gól: Eiler (6., 22.), Paor-Smolcz (21.), Vizeli (37.), Garaczi (52.), Géró (80.) ill. Pinte (49.)

Filus Gábor értékelése: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, koncentráltan és megfelelő agresszivitással futballoztunk. Szép labdakihozatalok mellett a széleken is jól építkeztünk, amiket gólokra tudtunk váltani. Labdaszerzések után is gyors átmeneteket tudtunk megvalósítani, a kapu előtti megoldások is ültek ezen a meccsen. Gratulálok a csapatnak, a pálya minden területén elégedett lehetek azzal, amit csapatként megvalósítottunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu