A Vasas ellen zárt a Pre Akadémia szekció

Eredmények.

Az U15 és az U14 számára mér korábban véget ért a bajnokság, az U13 és az U12 pedig a Vasas ellen búcsúzott a 2023-as esztendőtől. Az U13-nak nem sikerült szépre az évzáró, az U12 viszont jó eredményt ért el.

U13: Vasas – KTE LA 18-0

U13 Dél-kelet, 14. forduló

KTE: Kocsis – Takács M., Nagymihály G., Kárász, Madarász, Csóka, Borsos, Nagymihály Á., Horváth Sz. Csere: Dulai, Tapodi, Bagi, Nagy A., Szabó M., Ónodi, Arany.

Verebélyi Gábor: – A Vasas a játék minden elemében felettünk állt. Rengeteg egyéni hibát vétettünk már a védő és a középső harmadban is. Ellenfelünk egy az egyben letámadott, sebesség és erőfölényben voltak, mi pedig nagyon sok technikai hibát vétettünk, rossz döntések és cselek, pontatlan passzok sokaságát követtük el. Rendre megbontottak minket a széleken, a beadásaikra nem tudtunk időben reagálni. Helyzeteinket nem tudtuk kihasználni.

U12: Vasas – KTE LA 1-1

U12 Dél-kelet, 14. forduló

KTE: Scheiner – Bertus, Füleki, Kern, Hoffman, Némedi, Eiler, Bencze, beszedics. Csere: Bovier, Komonyi, Szuetta, Lajter.

Gólszerzőnk: Beszedics  

Filus Gábor: – A mérkőzést az első perctől kezdve kellő koncentrációval, nagyszerű iramban kezdtük. Úgy gondolom, hogy már múlt héten is jól játszottunk, de a mai mérkőzésen ezt csak fokozni tudtuk védekezésben és támadásban is. Játékfelépítésben, helyzetkialakításban a gyerekek nagyszerűen futballoztak. Nagyon élvezetes meccs volt, mind két csapat remek játékkal szórakoztatta a szülőket ebben az időben. Én nagyon büszke vagyok a gyerekekre, igazi csapatként játszottunk a bajnokság legjobb mérkőzése volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu