A Törökszentmiklós ellen is begyűjtöttük a pontokat

Továbbra sem veszettek pontot csapataink.

A régiós bajnokságban tovább folytatta egészen kiváló sorozatát a KTE LA U13 és U12, ezúttal Törökszentmiklósón gyűjtötték be mind a hat pontot csapataink. Immáron nyolc forduló óta a tart kiváló széria.

U13: TFC – KTE LA 0-10 (0-5)

Kiemelt U13, 9. forduló

KTE: Baranyi - Szebellédi, Balogh, Nagy, Hegedűs - Fürj, Tóth, Gajdos - Hoffman, Méhes, Csonka. 

Csere: Katona, Hajnal, Laczkó, Simon, Kenderes, Nagy L., Köblös.

Gól: Tóth (9.), Csonka (21.), Méhes (27., 28., 41.), Hoffman (29.), Köblös (36., 59.), Gajdos (49.), Simon (54.)

Verebélyi Gábor: A mérkőzés első tíz percében rengeteg technikai és taktikai hibával játszottunk, a posztok elcsúsztak, a labdák elpattantak. Ez köszönhető volt a  mélyen felázott pályának, de fejekben is éreztem némi zavart. Szerencsére a tízedik percben már betaláltunk, egyre nyugodtabban, rendezettebben játszottunk. A huszadik percben már beindult a gólgyártás is, így a félidő vége 5-0 lett. A második félidőben sem álltunk le, dinamikusan játszottunk végig. A cserejátékosok további lendületet adtak a csapatnak, látványos gólokat szereztünk, így alakult ki ez a különbség. Gratulálok a csapatnak, nagyon jó hangulatot teremtettek! 

U12: TFC – KTE LA 1-2 (0-1)

Kiemelt U12, 9. forduló

KTE: Németi – Veréb, Kristófik, Szabadi, Filus – Csorba, Czéh, Gulyás – Király.

Csere: Lippai, Pulai, Nagy, Papp, Ónodi, Baranyi, Hegedűs, Lőrincz.

Gól: Kovács (57.) ill. Lőrincz (25.), Király (32.)

Torbavecz Tamás: A mérkőzés első percétől az utolsóig mi irányítottunk, folyamatosan mi támadtunk. A betömörülő ellenfelünket a széleken próbáltuk megbontani, azonban sok technikai hibát vétettünk, illetve a helyzetkihasználásunk sem működött jól. Emiatt csak két gólig jutottunk, ami nem tükrözi a két csapat közti valódi különbséget.

Szerző: KTE/kteakademia.hu