A Titánium Ligával hangoltak a Bozsik-programra

Más egyesületek játékosai is pályára léptek csapatainkban.

A KTE LA több korosztályos csapata is a miskolci Titánium Ligán vett részt hétvégén. A régiós Bozsik-programban érdekelt U11 és U10 gyakorlatilag főpróbát tartott, hiszen éppen Miskolcon rajtol el számukra a szezon vasárnap. A miskolci torna nagy előnye volt, hogy más egyesületek játékosai is pályára léphettek csapatainkban.

Király Dávid (KTE LA U10):

“Nem volt egyszerű dolgunk, hisz 30 perccel kezdés előtt értünk oda, és még öltözőnk se volt. Ettől függetlenül jól kezdtünk, nyomás alá helyeztük a Kisvárdát, helyzeteket dolgoztunk ki, viszont gólt nem sikerült szerezni. Ezzel felhoztuk az ellenfelet, akik a mérkőzés második felében már fizikális fölényüket is kihasználták. A DVTK ellen már jobban játszottunk, viszont az agresszív letámadás ellen nehezen találtuk a megoldást. A torna egészére jellemző volt, hogy sok egyéni hibával játszottunk, gyakran nem megfelelő döntéseket hoztunk. Viszont le a kalappal a gyerekek és a szülők előtt, hogy egy ilyen hosszú út után is igyekeztek mindent megtenni. Ezúton szeretném megköszönni az SC Hirös-Ép csapatának a partnerséget, reméljük, ez a sikeres együttműködés a jövőben is megmarad!”

Verebélyi Gábor (KTE LA U11):

„Első alkalommal rendezték meg Miskolon a Titánium Ligát, melyre a szervezők minket is meghívtak. A kupasorozat négy állomásból áll. Az első fordulóban a Kisvárda és a hazai DVTK csapatával játszottunk. A Kisvárda egy fizikálisan kemény csapat harcos játékosokkal, velük még soha nem találkoztunk, a 2x25 perces mérkőzésen sikerült felőrölni őket, így 5-2 lett a vége a javunkra. A DVTK elleni mérkőzésen 4 új játékos mutatkozott be nálunk, akik még a szezonban nem játszottak Bozsik A tornán a Diósgyőr ellen, most megtapasztalhatták mennyivel gyorsabb a játék. A vége 6-1 lett a hazaiaknak, ekkora különbség játékban azért nem volt a két csapat között, de ami ott befelé pattant, az nálunk kifelé. Összességében úgy gondolom, nagyon jó kezdeményezés a Liga, mert lehetőségünk van új játékosokat kipróbálni, illetve hasonló erősségű csapatok ellen tudunk játszani. A csapatból Pulai Péter, Czéh Barnabás, Papp Kálmán és Király Mátyás mutatott kiemelkedő teljesítményt. Vasárnap újra Diósgyőr!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu