A Szolnok és az UTE ellen is sikerült nyerni

Eredmények.

Négy bajnokit vívtak csapataink a Pre Akadémia szekcióban, ahol két-két győzelem és vereség volt ezúttal a fiatalok mérlege.

U15: KTE LA – Szolnok 2-0 (0-0)

KTE: Endre – Polgár, László, Szenczy, Csizmadia. Vízer, Paor-Smolcz, Ronkó, Deák, Banai, Házi. Csere: Rau, Miskei, Turóczy, Fricz

Gól: Miskei (49.), Deák (78.)

Torbavecz Tamás értékelése: – Mezőnyben meggyőzően futballoztunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, de a helyzetkihasználásunk borzasztó volt. Emiatt az utolsó pillanatig remegős volt a mérkőzés az eredményesség szempontjából.

U14: KTE LA – Békéscsaba 0-2 (0-1)

KTE: Kiss – Nagymihály G., Takács, Kárász, Bertus, Kriskó, Horváth, Nagymihály Á., Eiler, Beszedics, Rózsa. Csere: Dulai, Csóka, Madarász, Szabó M., Tapodi, Nagy A., Czibók.

Dócs Dániel értékelése: – Az első félidőben csapkodó volt a játék, egyik csapat sem tudta birtokolni hosszabb ideig a labdát. Igaz, erre csak mi törekedtünk, ellenfelünk folyamatosan rúgta fel a labdát, egy egyéni hibát követően meg is szerezték a vezetést. A második félidőben sokat javult a játékunk, nem kapkodtunk, így meg tudtuk tartani a labdákat, szép kombinációkból vezettünk támadásokat. Sajnos nem volt, aki most gólt rúgjon, ziccereket hagytunk ki, kapufát lőttünk, míg hátul egy kavarodás után megduplázta előnyét ellenfelünk. Büszke vagyok a fiúkra, főleg a második félidőben látottak után. Így fogunk tudni fejlődni egyénileg és csapat szinten is, ha ezt a játékot tudjuk játszani.

U13: UTE – KTE LA 8-0

KTE: Scheiner – Bertus, Dunai, Füleki, Csitos, Kern, Komoniy, Bencze, Lévay. Csere: Szabó B., Farkas A., Kovrig.

Rádi Zsolt értékelése: – Több biztató dolgot is láttam, egyre szervezettebbek vagyunk. Több támadást is szépen építettünk fel, de a kapu előtt nem voltunk elég koncentráltak. Hatalmas hibákat vétettünk, amikből gólokat szerzett az ellenfél. Bátrabban kell játszanunk, a párharcokba is agresszívabban kell belemennünk. Folyamatosan fejlődünk, de még van egy kis lemaradásunk a nagy csapatokkal szemben, amit hétről hétre próbálunk csökkenteni. Komonyi Marci játékához gratulálok, hozzáállása kiemelkedett a csapatból!

U12: UTE – KTE LA 4-6

KTE: Papp – Pap, Hoffman, Bisztricsány, Kiss, Géró, Ilyés, Paor-Smolcz, Gál. Csere: Molnár, Garaczi, Rácz, Kenderes, Budai, Eiler.

Gól: Márkus (18.), Kühn (24.), Hirth (35.), Endrődi (70.) ill. Eiler (31.), Bisztricsány (39., 47.), Paor-Smolcz (59., 66.), Géró (61.)

Filus Gábor értékelése: – A mérkőzést nagyon sok technikai hibával, sok pontatlan átadással, rossz helyezkedésekkel kezdtük, amit az ellenfél gólokkal büntetett. Gyorsan rendeztük a sorokat, feljavult a játékunk, szép támadások végén voltunk eredményesek. A mérkőzés második részében már koncentráltan védekeztünk, jól játszottunk, formás akciókat vezettünk, amikből jöttek a gólok és a fordítás is. Csak gratulálni tudok a gyerekeknek a hozzáálláshoz, küzdeni tudáshoz, valamint a pályán mutatott játékhoz.

Szerző: KTE/kteakademia.hu