A szezon legjobb játékával nyert az U15

Az U14 is biztosan győzött.

Pre akadémia szekciónk csapatai jó eredményeket értek el hétvégén, az U15 és az U14 nyert, az U13 pontot szerzett, egyedül az U12 kapott ki.

U15: KTE LA – ZTE 3-0 (1-0)

U15 Alap csoport, 8. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Iványi, Hegedűs, Révész, Simon, Hoffman, Nagy Á., Méhes, Pacsirta, Utasi.

Csere: Balogh, Köblös, Supka, Serfőző.

Gól: Méhes, Serfőző, öngól

Torbavecz Tamás: – A szezon eddigi legjobb meccsét játszottuk, mert egységesek voltunk és jól működtek együtt a csapatrészek. A mérkőzés legjobbja Nagy Ákos volt.

U14: Békéscsaba – KTE LA 1-4 (0-3)

U14 Alap csoport (kelet), 10. forduló

KTE: Németi – Csorba, Filus, Ónodi, Kristóf, Horváth, Lippai, Baranyi, Király, Czéh, Lőrincz.

Csere: Lázár, Hegedűs, Kaldenecker, Németh, Pulai.

Gólszerzőink: Lőrincz (2), Czéh, öngól

Csima Gyula: – A mérkőzést két részre kell bontani. A 60. percig folyamatos támadójátékot produkáltunk. Rengeteg labdaszerzés történt az ellenfél térfelén. A megszerzett labdákból próbáltunk gyors és pontos támadásokat indítani. Ez nem mindig sikerült, igaz rúgtunk négy gólt. Az utolsó 20 percre sajnos egy sérülés végett létszámhátrányba kerültünk, ebben ah elyzetben már inkább a védekezés került előtérbe. A mérkőzés legjobbja Horváth Áron volt.

U13: KTE LA – Békéscsaba 2-2

U13 Dél-kelet, 10. forduló

KTE: Endre – Meggyesi, Nyerges Cs., Nyerges Milán, Deák, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Csorba, Gál M., Sápi, Kovács B., Riczu, Szenczy, Kovács K., Ronkó.

Gólszerzőink: Szenczy, Házi

Dócs Dániel: – A védekezésre még jobban oda kell figyelni. Természetesen a technikai hiba benne van a játékban ebben a korosztályban, és azon dolgozunk, hogy ebből kevesebb legyen. Sajnos ezen a mérkőzésen a vártnál többel játszottunk hátul és elől is. Az utolsó 20 percben már a labdakihozatalunkat megnehezítette, hogy kettő jó passznál nem volt több a játékunkban. 60 percig megvoltak a helyzeteink, amiket nem használtunk ki. Tudtunk labdákat szerezni az ellenfél térfelén, mégis csalódott vagyok, mert a fiúk bebizonyították már többször is, hogy tudnak ennél sokkal pontosabban és koncentráltabban játszani.

U12: KTE LA – Békéscsaba 1-3

U12 Dél-kelet, 10. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Kárász, Berta, Kriskó, Szabó M., Takács, Nagymihály G., Csóka.

Csere: Kiss D., Csikai, Ábrahám, Ónodi, Bagi, Dulai, Arany, Nagy A., Börönte.

Gólszerzőnk: Nagymihály G.

Verebélyi Gábor: – Harcos, jó iramú mérkőzést játszottunk a Békéscsaba ellen, mind a két csapat bátran futballozott. Leginkább a középpályán tudtunk sok labdát szerezni ezekből, támadásokat vezetni. Az első csabai gólt két óriási kapushiba előzte meg, ami után nagy erőket mozgattunk meg és sikerült kiegyenlítenünk, majd folyamatosan nyomás alatt tartani ellenfelünket, de 1-1-nél büntetőt hibáztunk. Úgy nézett ki döntetlen lesz a mérkőzés, de a vége előtt 5 perccel rúgtunk egy öngólt és ezután utolsó emberként elcseleztünk egy labdát a kapunktól 6 méterre. Nagyon kicsin múlott, ami miatt egy kicsit szomorú vagyok, de a mutatott játékkal és az akarattal megvagyok elégedve.

Szerző: KTE/kteakademia.hu