A szezon hajrájához érkeztünk

Négyen utoljára lépnek pályára itthon idén.

A KTE LA korosztályos csapatai ismét szombaton lépnek pályára, és mivel ez már az utolsó előtti forduló, így négyen utoljára játszhatnak hazai meccset ebben az évben. Nehéz meccsek jönnek az élvonalban, megyei rangadó lesz a régiós bajnokságban, hárman a Gyirmóttal szállnak harcba a pontokért.

U19: Gyirmót – KTE LA, 12:00

Egy gyengébb periódusból szeretne kilábalni Lóczi Péter együttese, ami elsősorban a kevés lőtt gólnak köszönhető az utóbbi meccseken. Szombaton az eddig egyetlen pontot szerző Gyirmót vendégei lesznek a fiatalok, motivációt jelenthez számukra az, hogy egy sikerrel több pozíciót is feljebb léphetnének a tabellán.

U17, U16: KTE LA – Gyirmót, 12:00 és 14:00 (SZIK és Széktói műfű)

Az U17-es együttesre nagyon ráférne egy jó hajrá, hiszen ősszel nem igazán jött ki nekik a lépés. A Gyirmót nem sokkal, de a mieink előtt áll, így ha feljebb akarnak kúszni a tabellán Széchenyi Mártonék, feltétlen nyerni kellene. Az U16 jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban, és itt bizony ez a párosítás igazi rangadó lesz, hiszen az ötödik Gyirmót érkezik Kecskemétre.

U15, U14: KTE LA – Honvéd, 10:00 és 12:00 (SZIK)

A papírforma természetesen a minden korosztályban nagyon erősnek számító Honvéd sikerét vetíti előre, hiszen a kispestiek mindkét bajnokságban a negyedik helyen állnak a forduló előtt. Az U15-ös együttes csak egyszer kapott ki, de az U14 sem nagyon hullajtott pontokat bajnokaspiránsok elleni rangadókon kívül. Feltett kézzel azonban most sem lehet pályára lépni, mindent meg kell tenni a bravúrét!

U13, U12: LUA Baja – KTE LA, 11:30 és 10:00

Megyei rangdókkal folytatódik a régiós bajnokság, ami az U13-as korosztályban a helyezések miatt is pikáns. Itt azonos pontszámmal állnak a csapatok, több győzelme miatt azonban a Baja tartózkodhat a dobogón. Az U12-es bajnokságban a mieink vannak előrébb, de csak egy ponttal előzzük meg a Baját.

Szerző: KTE/kteakademia.hu