A Széktóiban folytatódott a Bozsik-program

Kitűnő hangulatban zajlott a torna. 

Vasárnap Kecskemét adott otthont a régiós Bozsik-programnak, az U11-es korosztály műfüves pályán, míg az U10 a stadionban játszotta meccseit.

Az U11-es együttes napját Torbavecz Tamás foglalta össze:

„A meleghez alkalmazkodnunk kellett a műfüvön, a napot végül két-két sikerrel és döntetlennel, illetve egy vereséggel zártuk. A Békéscsaba ellen célratörően kezdtünk, gyors támadásokat vezettünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, ami gólokban is megmutatkozott, majd a DVTK ellen védekezési hibákat követtünk el, aminek vereség lett a vége egy fordulatos találkozón. A Nyíregyháza ellen gyengén játszottunk, viszont stabilan védekeztünk, így a végén nyerni tudtunk. Tudtuk, hogy a Debrecen fizikálisan fölénk fog nőni, ezért az üres területeket igyekeztük megtalálni a labdaszerzések után, meg is szereztük a vezetést, végül azonban ellenfelünk egyenlített. A Szolnok ellen sajnos nem rúgtuk be a helyzeteinket, nem tudtuk lezárni vezetés után a meccset, ezt ellenfelünk egy szabadrúgásból büntette a végén. Csapatunkból Simon Bálint kapott különdíjat, amit azzal érdemelt ki, hogy védekező feladatai mellett kiválóan segítette a támadásokat is. Kapusunk, Baranyi Zétény a múlt héten szerencsétlen sérülést szenvedett, neki ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk!”

Az U10-es csapat teljesítményét Verebélyi Gábor értékelte:

„Először is szeretném megköszönni a kollégáknak, hogy ilyen jó körülményeket teremtettek, nagyon jó szervezésű tornán vagyunk túl! A csapat két és fél fordulón keresztül idei legjobb teljesítményét nyújtotta, utána jött egy mély hullámvölgy, amit nehezen tudtunk feldolgozni. Nagyon szélsőséges volt a játékunk, egyesek kifejezetten jó formában játszottak, mások eddigi legrosszabb napjukat fogták ki. Ez ilyen, ebben a korban még természetes, hogy hullámzó a gyerekek teljesítménye. Lőrincz Bertalan újra kiemelkedően játszott, oklevelet is ő kapott, mellett Papp Kálmán, Czéh Barnabás és Lippai Tamás nevét tudom még kiemelni, de a többieknek is jár a dicséret. Vasárnap az elhalasztott nyíregyházi fordulót pótoljuk, amire négy edzéssel készülünk a héten.”

Fotók facebook oldalunkon érhetőek el! 

Szerző: KTE/kteakademia.hu