A Sajóvölgye és a Békéscsaba ellen tudtunk nyerni

Pre Akadémia szekció.

Négy korosztályos csapatunk is bajnoki mérkőzést vívott hétvégén. Az U13 és az U12 egy-egy győzelmet és vereséget könyvelt el a Békéscsaba ellen. Míg az U15 gólzáporos találkozón vérzett el, addig az U14 szoros meccset húzott be.

U15: KTE LA – PMFC 3-4 (1-1)

U15 Alap csoport, 11. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Király, Filus, Ónodi, Gulyás, Csernák, Laczkó, Lőrincz B., Pulai, Fodor. Csere: Nagy M., Somodi, Hegedűs, Kaldenecker.

Gólszerzőink: Lőrincz B. 2, Pulai

Torbavecz Tamás: – A listavezető ellen kétszer is vezetni tudtunk, de nevetséges gólokkal megvertük saját magunkat, ezen a szinten ez nem fér bele. Pozitívum, hogy gólerősek voltunk végre. Sebességben és technikai képességekben ellenfelünk fölénk nőtt.

U14: KTE LA – Sajóvölgye 1-0 (0-0)

U14 Alap (kelet), 13. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Csizmadia, Eiler, Rau, Polgár, Deák, Miskei, Ronkó, Paor-Smolcz, Turóczy. Csere: Fricz, Mészáros, Nyerges Mi., Kerekes, Nyerges Cs.

Gól: Rau

Dócs Dániel: – Nehéz mérkőzést tudtunk megnyerni az év zárásaként. A védekezés miatt kiemelném a csapatot, mert amellett, hogy nem kaptunk gólt, igazán helyzetet sem tudott kialakítani ellenfelünk. Játékban viszont nagyon sok technikai pontatlansággal játszottunk, sok ki nem kényszerített hibából vesztettünk labdát. A kapu előtt sem volt szerencsénk, mert több nagy helyzetből sem tudtunk gólt szerezni. Kiemelném Rau Márkot, aki kiemelkedett a védelem tengelyében, egyben ő szerezte győztes gólunkat egy szöglet után.

U13: KTE LA – Békéscsaba 2-6

U13 dél-kelet, 13. forduló

KTE: Kocsis – Takács M., Nagymihály G., Kriskó, Madarász, Borsos, Csóka, Nagymihály Á., Horváth Sz. Csere: Kiss, Arany, Ónodi, Kárász, Berta, Csutak, Ürmös, Nagy A., Ábrahám.

Gólszerzőink: Horváth Sz., Madarász

Verebélyi Gábor: – Álomszerűen kezdtük a mérkőzést, az első negyedórában már vezettünk 2-0-ra és több gólhelyzetet is kialakítottunk. Labdaszerzésből támadásba fordulva jól működtek az átmeneteink, de még ebben a negyedben büntetőből szépített ellenfelünk.  A második és harmadik negyed kiegyenlített játékot hozott, az utolsóra 2-2-vel fordultunk. A 63. percben jött a rövidzárlat: 6 perc alatt 4 gólt kaptunk.

U12: KTE LA – Békéscsaba 5-1

U12 dél-kelet, 13. forduló

KTE: Farkas Z. – Hoffman, Bertus, Füleki, Bencze, Némedi, Eiler, Szikora, Beszedics. Csere: Scheiner, Komonyi, Dunai, Kovrig, Ilyés, Lajter, Kern, Békési.

Gólszerzőink: Némedi 4, Hajdu

Filus Gábor: – Nagyon jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, koncentráltan, agresszívan, megfelelő keménységgel tudtunk egész mérkőzésen futballozni. Szép támadásokat vezettünk a széleken, jól építkeztünk, a kapu előtti helyzeteket a támadások végén gólokra tudtuk váltani. Nagyon egységesek voltunk egész mérkőzésen, aminek külön örülök, az edzésen gyakoroltak is megjelentek a pályán. Csak gratulálni tudok a gyerekeknek a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz!

Szerző: KTE/kteakademia.hu