A Puskás Akadémia érvényesítette a papírformát

Mindkét korosztályban a felcsútiak bizonyultak a jobbnak. 

U15-ös és U14-es csapatunk a Puskás Akadémiát fogadta az élvonalban. Elöljáróban a vendégek voltak esélyesebbek ebben a párosításban, ezt a pályán is bizonyították.

Az U15-ös találkozón egészen a szünetig jól tartotta magát csapatunk, ám a második félidő elején csökkent a koncentráció, 7 perc alatt háromszor is betaláltak a felcsútiak, akik végül magabiztosan meg is nyerték a meccset. Az U14 is hasonló bajnokin van túl, 0-0-os félidő után csak a második félidőben kapott gólokkal maradtak alul.

U15: KTE LA – Puskás Akadémia 1-5 (0-0)

U15 I. osztály, 28. forduló

KTE: Gyapjas – Ádelhardt, Heidrich, Horváth, Szamosi – Győri – Barkóczi, Szalai (Gyarmati 75.), Kovács Á. (Bogdán 54.), Marsa (Molnár 47.) – Lengyel.

Gól: Gyarmati (75.) ill. Gruber (42.), Pataki (46.), Babós (49.), Szabó (61.), Sárközi (63.)

Lóczi Péter: Az eredmény ellenére elégedett vagyok a srácok teljesítményével, tetszett a hozzáállás, illetve a mutatott játék is, jó meccset játszottunk a bajnokkal. Súlyos egyéni hibáinkat könyörtelenül kihasználta a Puskás, de véleményem szerint nem vallottunk szégyent, még ha az eredmény mást is mutat. 

U14: KTE LA – Puskás Akadémia 0-2 (0-0)

U14 I. osztály, 28. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 73.) – Vincze (Ludvigh 67.), Benke, Kónya, Ruzsa – Gondi, Erhardt (Baranyi 73.) – Bálint (Szekeres 55.), Átrok, Fekete (László 67.) – Majoros.

Gól: Bajtel (49.), Radványi (62.)

Csima Gyula: Jó mérkőzést játszottunk, de felemás érzéseim vannak. A nagyobb helyzeteket mi hagytuk ki, a védekezésünk sem volt olyan határozott, ha ezeken javítani tudtunk volna, akkor akár meglepetést is okozhattunk volna.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu