A Paks elleni sikerekkel zárult a felkészülés

Jó játékkal nyertek csapataink.

A KTE LA U13 és U12 hétvégén Pakssal találkozott, egyelőre még edzőmeccseken. Mindkét csapataunk magabiztos játékkal tudott nyerni, így jó hangulatban készülhetnek a bajnoki rajtra.

U13: KTE LA – Paks 5-2

Felkészülési mérkőzés

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Szebellédi, Roza – Simon, Kenderes, Nagy Á. – Csonka, Utasi, Hoffman.

Csere: Hajnal, Katona, Nagy L., Laczkó, Hegedűs, Méhes, Köblös, Gajdos.

Gól: Méhes (2), Csonka, Utasi, Hoffman

Verebélyi Gábor: A felkészülésünk utolsó edzőmérkőzését játszottuk. Végig sikerült mezőnyfölényben játszanunk, középpályásainknak nagy munkát kellett ehhez elvégezniük. Többször lezárhattuk volna a mérkőzést, nagyobb előnyre tehettünk volna szert, de ezt csak a mérkőzés utolsó harmadában tudtuk megtenni. Minden játékos munkájával elégedett vagyok, jó formában várjuk a Szeged elleni mérkőzést!

U12: KTE LA – Paks 8-1

Felkészülési mérkőzés

KTE: Németi – Lippai, Kristófik, Ónodi, Filus – Baranyi, Czéh, Pulai – Király.

Csere: Lázár, Gulyás, Hegedűs, Szabadi, Csorba, Nagy M., Németh.

Gól: Király (2), Pulai (2), Csorba, Gulyás, Mező

Torbavecz Tamás: A 3x30 perces játékidő ismét kiváló terhelést adott a játékosoknak. Az első harmadban rossz elképzeléssel, rengeteg technikai hibával játszottunk. A második harmadban nem járattuk elég gyorsan a labdát, ezért ellenfelünk szervezett védekezését nehezen tudtuk feltörni. A harmadik harmadban kimondottan jól építettük fel a támadásainkat, gyorsan, pontosan és hatékonyan játszottunk, ennek következtében alakult ki a nagy különbségű győzelem.

Szerző: KTE/kteakademia.hu