A nyolc közé jutott a kupában az U16

Hosszabbításban nyertek.

A KTE LA U16-os csapata hétközi mérkőzéssel kezdte meg a tavaszi szereplését a korosztályos Magyar Kupában. A fiatalok hosszabbításban gyűrték le a Szegedet, ezzel bejutottak a nyolc közé.

A fiatalok nagyot küzdöttek, hiszen az első félidőben a vendégek szereztek vezetést, de Supka Ádám góljával a 88. percben sikerült egyenlíteni. A hosszabbításban aztán Supkának a dupla is meglett, majd a 107. percben a gólja után a kiállítás sorsára jutó, Tóth Félix döntött a továbbjutásról.

U16: KTE LA – Szeged-Csanád GA 3-1 (0-1)

U16 Magyar Kupa, 4. forduló

KTE: Sólya – Hoffman, Vincze, Hegedűs, Balogh, Simon, Köblös, Révész, Fürj, Tóth F., Szlovák. Csere: Fajt, Keresztes, Supka, Utasi, Túri.

Gól: Supka (88., 100.), Tóth F. (107) ill. Volford (32.)

Kiállítva: Tóth F. (107.)

Benke József: – Bátortalanul, körülményesen kezdtük a mérkőzést, ellenfelünk mezőnyfölénye gólhelyzetekben is megmutatkozott, amiből egyet érvényesíteni is tudtak. A szünet után a cseréknek is köszönhetően bátrabban mertünk játszani, majd a mérkőzés hajrájában sikerült egyenlítenünk, illetve a hosszabbításban kiharcolni a továbbjutást. Gratulálok a fiúknak az eredményhez, de sokkal bátrabban, határozottabban kell játszani a folytatásban.

Szerző: KTE/kteakademia.hu