A Monorral játszottunk edzőmeccseket

Újabb hasznos meccseken vannak túl a picik.

A KTE LA U9-es és U8-as korosztálya a Monorral játszott egy-egy edzőmeccset hétvégén hazai környezetben, mindkét találkozó jól szolgálta a gyerekek fejlődését.

Pelikán István (U9) értékelése:

„A korosztály minden játékosa meg tudta mutatni tudását, így az egymás elleni játékban, illetve a Monor csapata ellen is. Játékunk hullámzó volt, akadtak jó periódusok, de voltak gyengébbek is. A játékosok egyéni teljesítményei is hasonlóan alakultak, ott is volt nagyon jó megoldások, nagyon jó meglátások, cselek, lövések amire lehet építeni a jövőben. Voltak olyan helyzetek, ahol látszódtak a taktikai és technikai hiányosságok, ezeket javítani fogjuk a következő időszakban az edzéseken. A héten újabb jó meccs vár ránk a Vidi vendégeként Fehérváron. Gratulálok a gyerekeknek!”

Fűkő Péter (U8) értékelése:

„Kiváló képességű és szimpatikus ellenfelet sikerült megismernünk a Pest megyei együttesben. A csapatból mindenki egyforma játékidőt kapott, mindenki megmutathatta, hogy az edzéseken gyakorolt feladatokból mit tud átvinni a mérkőzésre. Nagyon tetszik, hogy minden gyerek maximális teljesítményt próbál kihozni magából, nagy szívvel és akarattal játszották végig a 90 percet. Technikai tudásunk sokat fejlődött az utóbbi időben, támadásban sokszor nagyon szépen oldjuk meg a játékhelyzeteket, védekezésben viszont előrébb kell lépni. Gratulálok a gyerekeknek a hétvégi teljesítményükhöz, a héten folytatjuk a gyakorlást, hétvégén aztán jöhet a Vidi idegenben. Hajrá KTE!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu