A MOL Vidi ellen tartottuk a főpróbát

Négy korosztályunk is a székesfehérváriakkal meccselt. 

Hétvégén négy korosztályos csapatunk is a MOL Vidi ellen játszott felkészülési meccset, mely a tavaszi szezon főpróbájának is megfelelt az U15 és az U14 esetében.

U15: KTE LA – MOL Vidi FC 3-2

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth, Szamosi – Heidrich – Barkóczi, Szalai, Kovács Á., Lengyel – Goretich.

Csere: Lisku, Molnár, Marsa, Bogdán, Ádelhardt, Gyarmati, Pető, Török, Zábráczki

Gól: Gyarmati (2), Goretich

Lóczi Péter: Gratulálok a győzelemhez a csapatnak! A Videoton irányította a játékot, de jól álltunk a rohamokat. Három lehetőségünk volt, mindegyiket gólra váltottunk. A héten bajnoki rajt Újpesten, igyekszünk átmenteni a mostani formánkat oda is!

 

U14: KTE LA – MOL Vidi FC 3-1

KTE: Radnóti – Gondi, Nagy K., Kónya, Ruzsa – Benke, Baranyi, Erhardt – Majoros, Átrok – Bálint.

Csere: Csikós, Veréb, László, Szekeres

Gól: Erhardt, Gondi, Majoros

Csima Gyula: Az első félidőben technikai és taktikai hibáink is voltak, ezeket igyekeztünk korrigálni fordulás után, ami sikerült is, jobban játszottunk innentől kezdve. Gőzerővel készülünk most már az UTE elleni nyitányra!

 

U13: MOL Vidi FC – KTE LA 3-1

KTE: Makádi – Szabados, Balis, Jócsák, Horváth – Mányoki, Fodor, Hajnal – Tóth L., Pusztai, Balla.

Csere: Polyák, Juhász, Petényi

Gól: Tóth L.

Bódi Attila: Sűrű hétvégéje volt a csapatnak, ráadásul mindkét napon szűk kerettel vágtunk neki a meccseknek. A fiúk jól bírták a terhelést, szépen is futballoztak.

 

U12: MOL Vidi FC – KTE LA 7-0

KTE: Móczó – Gál, Szarvas, Losonczi, Doktor – Nagy, Lőrincz, Bodnár – Csizmadia D.

Csere: Csizmadia L., Bogdán

Dócs Dániel: A meccs előtti napon derült ki, hogy betegségek miatt annyi hiányzónk lesz, hogy nem lesz mezőnyben cserénk, így Szarvas Sárit is elvittük magunkkal. Bár az eredmény nem mutatja, de az egész héten gyakorolt védekezés jól működött, az első 25 percben ellenfelünk fölé nőttünk, szépen játszottunk, 3 nagy lehetőségünk is volt. A másodikban egy szép mögénk passzolt labdából jutott előnyhöz a Vidi, illetve a beívelt szögleteik folyamatos veszélyt jelentettek, 2 egyéni hibából újra gólokat szereztek. A harmadik 25 perces játékrészre elfáradtunk, ami hozta magával a hibákat és az újabb gólokat az utolsó percekben.

Szerző: KTE/kteakademia.hu