A körzeti és a kiemelt Bozsik is jól sikerült

Duplázott az U9.

A KTE LA U9-es csapata két Bozsik-programon is részt vett hétvégén, a kiemelt és a körzeti szinten is jól teljesítettek a gyerekek.

Tarjányi Bence a kiemelt tornáról: – Jó körülmények között, jól szervezett eseményen vehettünk részt, ahol 4 ellenféllel szemben 2x15 perces mérkőzéseken szerezhettünk hasznos tapasztalatot. A játék taktikai, technikai, fizikai és mentális aspektusait figyelembe véve elmondható, hogy minden mérkőzésen legalább három területet illetően az aktuális ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni. Ennek köszönhetően, különböző forgatókönyvek után, de minden mérkőzés végén győzelmet ünnepelhettünk. Köszönjük a jó és sportszerű mérkőzéseket a Szolnok, az Újpest, a DEAC és az Eger csapatainak.

Pelikán István a körzeti tornáról: – Minden mérkőzésen jó és látványos játékkal lepték meg az ellenfeleiket a Funino és a 4+1-es játék során is a gyerekek. A körzeti Bozsik mellett egy edzőmérkőzésen az egy-két évekkel idősebb Katonatelep gárdájával mérkőztünk meg. Jó iramú mérkőzésen fejlődhettek a gyerekek. Támadóharmadban nagyon kreatívak voltunk. Sikeresen oldottuk meg a helyzeteket egyéni játékkal, jó lövéssel vagy szép összjátékokkal. Ellenfelünk néha lekontrázott minket, amivel többször nem tudtunk mit kezdeni. Labdakihozatalban és játékszervezésben sikeresek voltunk. Gratulálunk a gyerekeknek, ismét remekeltek az egész hétvégén.

Szerző: KTE/kteakademia.hu