A Körzet Központok számára szerveztünk tornát

Öt csapattal.

Még múlt szerdán került megrendezésre a Körzet Központok (KK) és a KTE LA részvételével egy tornára, melyet az U11-U10 korosztályban szerveztünk meg a Széktói Stadionban.

Szabó Tibor, a KTE LA szakmai igazgatója: - Az MLSZ kezdeményezésének megfelelően, a különböző szintek összehangolt feladatai alapján hívtuk létre ezt a tornát. A Körzet Központoknak kellett kialakítania válogatottakat az U10-U11-es korosztályban, nekik két napos edzőtábort szerveztek napközis rendszerben. Ennek zárásaként tartottuk meg ezt a tornát a négy KK mellett a KTE LA csapatával. Körmérkőzéseket játszottunk, nem az eredmény volt a lényeg, hanem az, hogy minél jobban felmérjük ennek a korosztálynak az erejét. Jól dolgoztak a kollégák, minden csapatban láttunk ügyes játékosokat, akik remélhetőleg töretlenül fejlődnek tovább a felnőtt szintig. Egy csapat mindig pihent a létszám miatt, de ezt is aktívan tették, hiszen Baukó Ferenc segítségével footgolfozhattak.

A torna során minden központi válogatott legjobbját jutalmazták a szervezők, majd a résztvevő csapatok és kísérők a Debrecen elleni kupameccset is megtekinthették.

LUA Baja KK: Szabó Csanád (klubja: LUA Baja)

Kiskőrösi LC KK: Takács Máté (Kiskőrösi LC)

Szilády RFC KK: Gergely Tas (Tompa)

KLC KK: Hagyó Levente (SC Hírös-Ép)

KTE LA: Takács Máté

Szerző: KTE/kteakademia.hu