A korai kiállítás megpecsételte az U19 sorsát

70 percig emberhátrányban játszottak Csordásék. 

Csordás Csaba csapata a Szeged-Grosics Akadémia vendége volt szombaton, ahol egy véleményes kiállítás nehezítette a fiatalok helyzetéte. A korai piros lap meg is határozta a meccs végkimenetelét.

Az U19 jól kezdett, az első percekben két ígéretes lehetőségük is akadt a KTE LA fiataljainak, de ezekkel nem tudtak élni. A 19. percben Kovács robbant ki a kapujából, aki nem tűnt szabálytalannak, de a játékvezető ezt máshogy látta, majd felmutatta a piros lapot. A KTE LA helyzetét nehezítette, hogy a megítélt szabadrúgást rögtön gólra váltották a hazaiak, majd percekkel később újra betaláltak. Bár játékban ezt követően egyenrangú partnerek voltunk, a hátrányt már nem tudtuk eltüntetni a folytatásban.

U19: Szeged-Grosics Akadémia – KTE LA 2-0 (2-0)

U19 II. osztály, 5. forduló

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Hirman, Szász (Virág 80.) – Török, Daróczi, Antal (Kemenczés 59.) – Kovács P., Lukács (Opauszki 20.), Bashiri-Shahroodi (Sallai 59.).

Gól: Fülöp (21.), Mészáros (35.)

Kiállítva: Kovács D. (19.)

Csordás Csaba: Jó meccsnek indult ez számunkra, az első húsz percben jól játszottunk, lehetőségeink is voltak. Én úgy érzem, hogy ezt követően belenyúlt a meccsbe a játékvezető a kiállítással, a helyzetünket az sem könnyítette meg, hogy a szabadrúgásból rögtön gólt kaptunk. Gyorsan kaptuk ezt követően a másodikat is, innentől csak futottunk az eredmény után. Játékban ugyan akadtak jó periódusaink, de ezt a hátrányt már nem tudtuk ledolgozni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu