A KLC-t és a Tiszakécskét vertük edzőmeccsen

Folytatódott a felkészülés.

A KTE LA U15-ös és U14-es csapata újabb edzőmeccseken van túl, ezúttal a Tiszakécskét és a KLC-t győzték le a fiatalok, az U14 egy évvel idősebbek ellen lépett pályára.

U15: Tiszakécske – KTE LA 0-4 (0-1)

KTE: KTE: Radnóti – Benke, Szekeres, Gondi, Kónya – Erhardt – Vincze, Fekete, Mahler, Karsai – Bálint.

Csere: Veréb, Farkas

Gól: Mahler, Bálint, Fekete, Vincze

Szabó Tibor: A nagy szél ellenére jó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat próbált kombinatívan építkezve játszani. A Tiszakécske az első félidőben jól védekezett, ezért kevés helyzetet tudtunk kialakítani, de az utolsó percben sikerült gólt szereznünk. A második félidőben nagyobb fölényünk volt, ami a gólok számában is megmutatkozott.

U14: KTE LA – KLC U15 5-4 (4-1)

KTE: Győri – Tóth L., Tóth B., Szűcs, Gyapjas – Balis, Hajnal – Fodor, Ilyés, Balla – Kárpáti.

Csere: Szabados, Jócsák, Mányoki, Horváth, Nagy B.

Gól: Kárpáti 2, Ilyés, Nagy B., Balla

Paksi Péter: Nagyon jó, fizikálisan erős és harcos ellenféllel találkoztunk. A csapatjátékunk lépésről lépésre fejlődik, a labdakihozatalok sokkal magabiztosabbnak tűnnek, mint az utóbbi hetekben. A kapu előtt befejezések is jól működtek, összeségében pozitív gondolatokkal jöttem el a meccs után. Nagyon sokat dolgozunk, nagyon sok a fizikális munka a felkészülésben, ennek ellenére a gyerekekben megvan a maximális koncentráció és motiváció. Pozitívnak látom a helyzetünket, de hétvégén a Paks, majd utána a Fradi ellen is lesz egy edzőmeccsünk. Ott lehet majd jobban lemérni, mennyit léptünk előre, illetve miként sikerült a felkészülésünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu