A kapusokról szólt ez a hétvége

Két hálóőr is a hét legjobbjai közé került. 

A hét legjobbjait ezúttal is a korosztályos csapatok edzői nevezték meg, érdekesség, hogy két kapus is bekerült összeállításunkba, amire korábban még nem volt példa.

Bodor Bendegúz

Király Dávid (U17): Bodor Bendegúz (KTE LA – Paks 1-1)

„Erdei Sanyi bácsival már korábban is lehetőséget szerettünk volna adni Bodor Bendegúznak, most a sors hozta így, hogy az idősebbek között kellett szerepelnie. Nagyon jól kezelte a helyzetet, remekül állt bele a mérkőzésbe, a csapat legjobb teljesítményét nyújtotta. A mérkőzés során végig irányított hátulról és több hatalmas bravúrt is bemutatott, nagyon büszke lehet a mutatott teljesítményére!”

Széchenyi Márton (U16): Cseh Balázs (KTE LA – Paks 4-2)

„Cseh Balázst emelném ki, aki a második játékrészben nagyot sokat tett azért, hogy a Paks ne tudjon jobban zárkózni. Több jó kijövetele és védése is volt, amivel megakadályozta az ellenfelet a gólszerzésben.”

Sziegl Gábor (U13): Fodor Tamás (KTE LA – Szolnok 1-0)

„A választásom most Fodor Tamásra esett, aki ezen a nagyon fontos rangadón rengeteg párharcot nyert meg, meghatározó tagja volt a győztes csapatnak.”

Dócs Dániel (U12): Gyapjas Botond (KTE LA – Szolnok 2-1)

„Egész meccsen kiemelkedően, magabiztosan játszott. Védelmünk biztos pontja volt a csapatkapitány, sokszor jól keresztezett, a mélységet is nagyon jól adta védelemnek, így a szolnoki támadók előtt kevés lehetőséget hagyott. A hab a tortán, hogy első gólunkat ő szerezte egy gyönyörű fejessel. Kimagaslóan teljesített az egész szezon során.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu