A jobb helyzetkihasználás döntött az UTE javára

Kikapott az U13 és az U12.

A KTE LA U13 és U12 az UTE vendégeként lépett pályára a regionális bajnokságban, ahol ezúttal a helyzeteikkel jobban sáfárkodó hazaiak bizonyultak jobbnak.

U13: UTE – KTE LA 5-2

U13 dél-kelet, 18. forduló

KTE: Kocsis – Takács, Nagymihály G., Csóka, Madarász, Nagymihály Á., Bagi, Kriskó, Horváth. Cssere: Kiss, Nagy, Rózsa, Kárász, Csutak.

Gól: Ruttkay (24.), Gárdos (28.), Pénzes (31.), Farkas (76., 78.) ill. Horváth (70.), Madarász (75.)

Verebélyi Gábor: – A futball sohasem hazudik, ha kihagyjuk sorozatban a helyzeteinket, az ellenfelünk biztos, hogy be fog találni. Ha az első negyedben 0-3 a javunkra a mérkőzés, akkor az lett volna a realitás, de a „ha” nem játszik, így az első 20 perc 0-0 lett, nagyon sok ordító helyzetünk maradt ki. A második negyedben gyorsan, a semmiből kaptunk három gólt, ami nagyon megfogta a csapatot. A harmadik negyedben sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de nem tudtunk egyet sem értékesíteni, ebben a negyedben sem esett gól, csak két kapufáig jutottunk. A negyedik negyedben mindent beleadva sikerült végre áttörni a gátat, két gólt is szereztünk, mezőnyben visszajöttünk a meccsbe, de sajnos a végjátékban a kapusunk nem koncentrált. Összeségében az eredmény ellenére nagyon tetszett, amit láttam játékban és hozzáállásban is, ennyi helyzetet még egy mérkőzésen sem dolgoztunk ki. Három negyedben is döntetlen lett az eredmény, ami pozitív, sajnos a második negyed rövidzárlata eldöntötte a mérkőzést. A csapat legjobbja Kriskó Zente lett.

U12: UTE – KTE LA 2-1

U12 dél-kelet, 18. forduló

KTE: Farkas – Hoffman, Bertus, Füleki, Bencze, Komonyi, Lajter, Kern, Beszedicss. Csere: Scheiner, Szikora, Szuetta, Bovier.

Gól: Somogyvári (63.), Márkus (66.) ill. Beszedics (70.)

Filus Gábor: – Jó csapattal találkoztunk, amire számítottunk is. A játék képe alapján úgy gondolom, hogy a döntetlen reális eredmény lett volna, de a helyzetkihasználás és a jó döntések most a hazai csapatot segítették. A játékunk pontatlan volt, rossz döntések sorát hoztuk meg. Készülünk az FTC elleni haza mérkőzésre, amire kevés idő marad, de mindent megteszünk, hogy a hibákat javítva a maximumot adjuk ki magunkból.

Szerző: KTE/kteakademia.hu