A Honvédot is sikerült legyőznünk

Eredmények. 

A Pre Akadémia szekcióban csak az U15-ös együttes nem lépett pályára ezúttal. Az U14 értékes pontot hozott haza Nyíregyházáról, míg az U12 nagy bravúrt bemutatva a Honvédot is magabiztosan győzte le.

U14: Nyíregyháza – KTE LA 2-2 (1-1)

U14 Alap csoport (kelet), 15. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Csizmadia, Polgár, Rau, Miskei, Deák, Fricz, Ronkó, Paor-Smolcz, Eiler. Csere: Mészáros, Nyerges Cs., Kerekes.

Gól: Császár (17.), Nagy B. (80.) ill. Deák (37.), Ronkó (51.)

Dócs Dániel: – Sajnos az első félidőben kerestük a ritmusunk, ellenfelünk uralta a mérkőzés nagy részét. Folyamatos nyomás alatt voltunk, a mi térfelünkön folyt a játék. Hamar meg is szerezték a vezetést egy átlövésből, amire mi egy szerencsésnek mondható góllal tudtunk válaszolni. Félidőben rendeztük a dolgokat, igazodtunk ellenfelünkhöz, és több kontrát tudtunk vezetni. Egy ilyenből meg is szereztük a vezetést, sőt, Deák Gábor átlövésével két gólra is elmehettünk volna, a kapus védett bravúrral. Az utolsó percben egy szöglet utáni kavarodásból tudott ellenfelünk kiegyenlíteni, ami így kicsit keserűvé teszi a lezárást számunkra, viszont a meccs képe alapján elégedettnek kell lennünk az egy ponttal is. Mindent elmond, hogy a mérkőzés legjobbja Endre Balázs volt, csapatunk kapusunk.

U13: KTE LA – Honvéd MFA 1-4

U13 dél-kelet, 16. forduló

KTE: Kiss D. – Takács, Nagymihály G., Madarász, Kriskó, Csóka, Nagymihály Á., Horváth, Kárász. Csere: Kocsis, Rózsa, Bagi, Csutak, Szabó M.

Gól: Kriskó (55.) ill. Bolyki (8., 56., 59.), Szalma (75.)

Verebélyi Gábor: – Jó mérkőzést játszottunk a Honvéddal, mezőnyben végig partiban voltunk velük, de kihagytuk a helyzeteinket, ráadásul nagyon könnyű gólokat ajándékoztunk. Az eredmény sajnos nem tükrözi vissza a játék képét, ennek ellenére gratulálok a srácoknak, mert szépen és jól játszottak.

U12: KTE LA – Honvéd MFA 5-2

U12 dél-kelet, 16. forduló

KTE: Farkas – Bertus, Füleki, Hoffman, Kern, Némedi, Eiler, Bencze, Beszedics. Csere: Scheiner, Bovier, Szuetta, Komonyi, Lajter, Szikora.

Gól: Beszedics (2., 63.), Bertus (29.), Némedi (52.), Eiler (53.) ill. Hanzély (64.), Bencze (72. – öngól)

Filus Gábor: – Nagyon agresszívan, keményen álltunk bele a mérkőzésbe, jól is kezdtünk. A labdakihozatalok és a játék felépítése a széleken jól működött, amiből gólokat tudtunk szerezni. Az átmenetek védekezésben és labdaszerzés után jól működtek, szép kontrákat vezettünk. A pálya minden területén jól futballoztunk, mindenki hozzá tudott tenni, ez meg is mutatkozott. Gratulálok a gyerekeknek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu