A Honvéd ellen ért véget az őszi szezon

Szoros meccseket játszottunk.

A KTE LA U13 és U12 bajnoki meccseivel zárult le a bajnoki szezon utánpótlásunk számára, a fiatalok szoros meccseket vívtak a fővárosiakkal.

U13: KTE LA – Honvéd-MFA 0-1

U13 Dél-Kelet, 14. forduló

KTE: Endre – Gál M., Nyerges Milán, Horváth Á., Deák, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Lőrincz.

Csere: Csorba, Meggyesi, Riczu, Sápi, Eiler, Kovács B., Szenczy, Kovács K., Ronkó.

Dócs Dániel: – Mindkét csapat sok technikai hibával játszott. Megvoltak a lehetőségeink, tudtunk szép támadásokat vezetni, az első 20 percben irányítani a játékot, a mi akaratunk érvényesült, többször is közel kerültünk, hogy megszerezzük a vezetést. Utána már kiegyenlített csata folyt, néha tudott csak ellenfelünk nyomást helyezni ránk, végül egy össze-vissza pattogó labdát tudtak gólra váltani ellenünk. Büszke vagyok a csapatomra, volt bennünk sebesség és kreativitás. Sokat fejlődtünk és még többet fogunk.

U12: KTE LA – Honvéd-MFA 0-2

U12 Dél-Kelet, 14. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Kárász, Ónodi, Kriskó, Csutak, Takács, Nagymihály G., Czibók.

Csere: Kiss, Csikai, Börönte, Ábrahám, Bagi, Dulai, Nagy A., Szabó M., Arany.

Verebélyi Gábor: – Nagyon nagy munkát tettünk le mezőnyben ezen a mérkőzésen, a játék nagy része a mi térfelünkön zajlott, ezért sokat kellet mennünk a labda után. A megszerzett labdákat nagyon gyorsan visszaszerezte az ellenfelünk, így  gyorsan kellett játszanunk ahhoz, hogy eljussunk az ellenfél kapuja elé. Még mindig sok a kapkodás miatt a technikai hiba, ami nem segíti a játékunkat. Csapatként jól néztünk ki. Már szinte mindenki azt hitte, hogy ez a mérkőzés gól nélküli döntetlen lesz, de az ellenfelünk az utolsó negyedben jobban koncentrált és két gólt is szerzett a végjátékban.

Szerző: KTE/kteakademia.hu