A hiányzókat most is megéreztük

Felkészülési meccsek. 

Több korosztályos csapatunk is felkészülési meccset játszott hétvégén, a betegségek és hiányzások mindenhol éreztették hatásukat.

U15: KTE LA – UDSE 2-5

Torbavecz Tamás: – Kis létszámmal tudunk csak dolgozni jelenleg, sok a hiányzónk, több alapemberünk is kiesett betegség miatt. Voltak biztató dolgok, de továbbra is rengeteg technikai hibával futballozunk. Emiatt küzdünk a támadásépítéssel, akadozik a játékunk. Szinte a teljes második félidőt létszámhátrányban játszottuk le egy teljesen felesleges kiállítás miatt, elfogytunk fizikálisan, és ellenfelünk hátrányból megfordította a mérkőzést.

U14: Paks – KTE LA 0-2

Csima Gyula: – Szlovák Milán duplájával tudtunk ezúttal nyerni. Nem volt könnyű meccs, főleg az első félidő volt nyögvenyelős, a második már jobban nézett ki. A körülményes játékból át tudtunk váltani egy pörgősebb, dinamikusabb játékra, ami eredményes volt.

U13: Honvéd – KTE LA 10-1

Dócs Dániel: – Új dolgokkal találkoztak a srácok hétvégén, hiszen először játszott a csapat 10+1-ben teljes nagypályára, 2x40 percben. Sajnos többen is betegek most a csapatból, így négy cserével tudtunk nekivágni a mérkőzésnek. Az első húsz percben uraltuk a mérkőzést, két kapufát is lőttünk, nem engedtünk helyzetet az ellenfélnek. Nagy iramot diktáltunk, ez viszont később meg is bosszulta mos magát. Fordulás után már nem tudtunk újabb tartalékokat elővenni, így a vég sajnos csúnya lett. A csapatmozgáson kell sokat dolgoznunk, főleg a két szélső szerepén védekezésben.

Szerző: KTE/kteakademia.hu