A hajrában nyert Újpesten az U19

Az U16 kikapott.

Akadémia szekciónk korosztályai közül az U17 már korábban befejezte a bajnokságot, csapatunk a C-csoport negyedik helyén zárt. Ezúttal már csak az U19 és az U16 lépett pályára, az idősebbek egy hosszabbításban szerzett góllal nyertek Újpesten.

U19: UTE – KTE LA 1-2 (0-1)

U19 C-csoport, 11. forduló

KTE: Telek – Ruzsa, Horváth Á., Győri Á., Horváth M., Kovács Á., Pető, Kárpáti, Haász, Jászai-Deák, Szamosi. Csere: Miskolczi

Gólszerzőink: Győri Á., Jászai-Deák

Lóczi Péter: – 70 percig álomszerűen, 20 percig pedig rémálomszerűen játszottunk. Hatalmas mezőnyfölényünket nem sikerült maradéktalanul kihasználni, sokkal hamarabb le kellett volna zárni a mérkőzést. Az UTE a meccs végére feltámadt, teljesen megérdemelten egyenlített ki, viszont a végén helyén volt a szívünk és higgadt megoldásokat választva sikerült megszerezni a győzelmet.

U16: KTE LA – Sajóvölgye 0-3 (0-1)

U16 C-csoport, 11. forduló

KTE: Péter – Kovács D., Osvald, Keindl, Szabó Benedek, Sódar, Petényi, Pataki, Szabó Bence, Varga M., Dinók. Csere: Kovács M., Dömötör

Benke József: – Támadójátékunkban nem volt átütő erő. Mezőnyben próbáltuk irányítani a játékot, de a sok pontatlan megoldás miatt többször ellenfelünket hoztuk kedvező játékhelyzetekbe, amiből hármat értékesíteni is tudtak. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu