A hajrában egyenlített az U19

A sírból hozott vissza egy pontot az U19. 

Csordás Csaba együttese a Zalaegerszeget fogadta, a rendkívül küzdelmes és kiegyenlített meccsen végül az utolsó pillanatokban sikerült itthon tartani az egyik pontot.

Nem indult jól a találkozó, hiszen a ZTE már a 3. percben megszerezte a vezetést, Szökrönyös hatalmas gólt ragasztott szabadrúgásból Kovács kapujába. A mérkőzés innentől kezdve tulajdonképpen ugyanabban a mederben csordogált, főleg a középpályán gyűrték egymást a csapatok, elvétve adódott néhány lehetőség a kapuk előtt. Fordulás után igyekezett nagy erőket mozgósítani a KTE LA az egyenlítésért, amire akadt is lehetőség, de a vendégek kontráiban is többször benne volt a gólveszély. A hajrában már minden mindegy alapon Vágó Gábor is fellépett, hogy az utolsó íveléseknél fejjátékából előnyt kovácsoljunk, ami végül be is jött. Hirman felívelt indítása tovább csúszott elé, amit jól vett át, majd csatárokat megszégyenítő higgadtsággal lőtt ballal a hosszú alsóba.

U19: KTE LA – ZTE 1-1 (0-1)

U19 II. osztály, 12. forduló

KTE: Kovács D. – Kemenczés, Hirman, Vágó, Szász – Szabó G., Daróczi – Bashiri-Shahroodi, Török (Virág 73.), Kovács P. – Antal (Sallai 53.).

Gól: Vágó (92.) ill. Szökrönyös (3.)

Csordás Csaba: Elég érdekes meccsen vagyunk túl, mert az ellenfél tulajdonképpen egyetlen kaput eltaláló lövését gólra váltotta. A folytatásban igyekeztünk helyzeteket kidolgozni, a hosszabbításban tudtunk végül egyenlíteni, amivel talán a csapat visszanyerte önbecsülését. Itt lenne viszont az ideje, hogy az ilyen meccseket megnyerjük.

Szerző: KTE/kteakademia.hu