A Fradi ellen folytatta az U13 és az U12

A vendégek nyerték a meccseket.

A KTE LA U13 és U12 szerdán játszott ezúttal bajnoki meccseket, ellenfelünk a Ferencváros volt. A zöld-fehérek mindkét korosztályban megszerezték a pontokat.

U13: KTE LA – FTC 0-2

U13 dél-kelet, 20. forduló

KTE: Endre – Gál, Rau, Sápi, Lőrincz, Deák, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Nyerges M., Kerekes, Meggyesi, Kovács K., Riczu, Szenczy, Ronkó, Bencze.

Dócs Dániel: – Sajnos az előre játékunkkal nem voltam megelégedve. Nem volt kellő pontosság, agresszivitás a játékunkban és a ritmus is hiányzott előre. A védekezés viszont jól szervezett volt, egészen az első gólig, amikor elcsúsztunk középen és ezt a FTC játékosai ki is használták. A mérkőzés utolsó periódusa már az ellenfélről szólt, gyorsabb ritmusban kezdtek játszani és helyzeteket alakítottak ki.

U12: KTE LA – FTC 1-8

U12 dél-kelet, 20. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Csóka, Kriskó, Berta, Takács, Kárász, Czibók, Nagymihály G.

Csere: Kiss, Ábrahám, Ónodi, Dulai, Szabó M., Bagi, Nagy A.

Gólszerzőnk: Kárász

Verebélyi Gábor: – A harmadik negyedig tudtuk tartani a lépést az FTC-vel. Az ellenfél mezőnyfölénye ellenére az első 60 percben lendületesen tudtunk játszani, az átmenetek is jól működtek, a harmadik negyedet döntetlenre tudtuk hozni. A negyedik negyedben viszont szétestünk, ebben a játékrészben négy gólt kaptunk. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy sebességben és dinamikában a Fradi fölényben volt, nem tudtuk felvenni velük a versenyt. Az első 60 percben nagyon sok jó és pozitív dolgot láttam. Ezen a mérkőzésen Bagi Benett játszott kiemelkedően.

Szerző: KTE/kteakademia.hu