A Debrecennel játszottunk edzőmeccset

Jó iramú találkozók voltak.

A KTE LA U13 és U12 a Debrecennel játszott ezúttal edzőmeccseket, az idősebbek döntetlenre zártak, míg a fiatalabbak kikaptak.

U13: KTE LA – DVSC 0-0

Dócs Dániel: – A mérkőzést jó irammal, szervezetten kezdtük, igazából ez az egész mérkőzésre igaz. Kellő agresszivitással játszottak a fiúk, a párharcokat jó arányban nyerték meg. Kértem a fiúkat, hogy próbáljuk a mérkőzést irányítani, tartsuk meg a labdákat, birtokoljuk többet. Nagyon okosan, nem kapkodva, intelligens futballt mutattunk be. Az első két edzőmeccsünk után a védekezést kellett kicsit újra összerakni a fiúkkal, külön öröm számomra, hogy a Békéscsaba után a Debrecen ellen is érintetlen maradt a kapunk. Két hét múlva már bajnoki mérkőzéssel fogjuk folytatni, addigra a góllövő cipőket is meg fogjuk újra találni.

U12: KTE LA – DVSC 0-6

Verebélyi Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, jó és szép játék alakult ki, a kapuk nem forogtak veszélyben inkább a mezőnyben zajlott a játék. A mérkőzés középső szakaszában viszont kijött az ellenfelünk fizikális és kondicionális fölénye, gyorsan kaptunk is három gólt. A találkozó utolsó negyedében sem tudtuk tartani a lépést, így sok lett közte, viszont játékban nem tűnt ekkorának a különbség.

Szerző: KTE/kteakademia.hu

Kapcsolódó galéria