A biztonságos közlekedésről tartottak előadást a BASIC szekciónak

Fontos, hogy figyelmesen közlekedjenek a gyerekek.

A KTE LA BASIC Akadémia Szekciójának tartottak előadást a rendőrség munkatársai, melynek célja az volt, hogy a gyerekek figyelmét felhívják a pályák és az öltözők közti biztonságos közlekedésre is.

A szürke öltöző mögötti nagyobb átmenő forgalom, illetve a SZIK pályák megközelítése miatt is fontos, hogy a játékosok mindig figyelmesek legyenek az átkelésnél, éppen ezért is tartotta időszerűnek Verebélyi Gábor, hogy egy kisebb előadást is szervezzenek a szülőknek és a gyerekeknek.

„Nagy létszámban vettek részt a gyerekek és a szülők is az előadáson, melyet Dudásné Tóth Erika rendőr őrnagy, illetve Farkas Attila rendőr főtörzsőrmester zászlós tartottak meg. A biztonságos közlekedés volt a téma, melynek apropóját igazából a helyi viszonyok adták, gondolok itt a szürke öltöző körüli forgalomra, illetve a SZIK pályákra való átkelésre. A legfontosabb természetesen az, hogy az úton való áthaladáskor mindig figyelnie kell a gyerekeknek, akik az előadás végén egy-egy fényvisszaverő karperecet is kaptak ajándékba” – mondta Verebélyi Gábor.

Szerző: KTE/kteakademia.hu