A Békéscsabát és a ZTE-t vertük az akadémia szekcióban

Eredmények.

Akadémia szekciónk három csapata közül az U19 és az U17 nyert ezúttal, az U16 egy hajrában kapott góllal maradt alul Gyirmóton.

U19: KTE LA – Békéscsaba 3-1 (1-0)

U19 Alap csoport, 14. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Ruzsa, Balla, Czenky, Majoros, Balis, Kárpáti, Tóth L., Fodor, Varga B. Csere: Tarjányi, Fazekas, Béleczki, Várszegi, Virágh.

Gól: Majoros (16.), Varga B. (48.), Tóth L. (55.) ill. Ilyés (59.)

Lóczi Péter: – Győzelmünk megérdemelt, jó játékkal sikerül itthon tartanunk a három pontot. Jelen helyzetünkben a mérkőzés sokadrangú dolog volt. Szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni Nagy Zsolt családjának, sok erőt és megnyugvást kívánunk ebben a nehéz időszakban. A gyerekek volt edzőjüket, jómagam pedig volt kollégát és nagyon jó barátot gyászolunk. Nyugodj békében Zsolti, sosem feledünk!

U17: ZTE – KTE LA 0-1 (0-1)

U17 Alap csoport, 14. forduló

KTE: Péter – Keindl, Révész, Szabó B., Hegyi, Sódar, Pataki, Varga M., Petényi, Doszkocs, Kovács M. Csere: Lakatos-Lengyel, Dömötör.

Gól: Doszkocs (15.)

Kiállítva: Pataki (91.)

Csima Gyula: – Kiváló hozzáállás, majdnem hiba nélküli játék. A támadóharmadban kis pontosság kellett volna még ahhoz, hogy megnyugtató különbséggel nyerjünk. Sok jó teljesítmény volt, de Keindl Kristóf a mezőny legjobbja volt.

U16: Gyirmót – KTE LA 1-0 (0-0)

U16 Alap csoport, 13. forduló

KTE: Sólya – Fürj, Fajt, Hegedűs, Vincze, Köblös, Balogh, Pulai, Tóth F., Túri, Kenderes. Csere: Utasi, Hoffman, Szlovák, Simon.

Gól: Botos (85.)

Kiállítva: Módra (64. – Gyirmót)

Benke József: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első tíz percben több gólszerzési lehetőségünk volt, de nem tudtuk értékesíteni azokat. Utána kapkodó, türelmetlen volt a játékunk, kapu előtt rendszerint rossz döntéseket hoztunk. Rengeteg párharcot vállaltunk fel indokolatlanul, amibe nem mi voltunk a jobbak. A rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát, ellenfelünk egy hatalmas védekezési hibánkat gólra váltotta, ezáltal otthon tartotta a három pontot.

Szerző: KTE/kteakademia.hu