A Békéscsaba ellen zárta az évet az U13 és az U12

Véget ért az őszi szezon.

A KTE LA U13 és U12 utolsó bajnoki mérkőzéseit a Békéscsaba ellen játszotta le hétvégén. Az idősebbek nyertek, kisebbek vereséget szenvedtek ezúttal.

U13: KTE LA – Békéscsaba 3-1

U13 Dél-Kelet, 13. forduló

KTE: Németi – Lippai, Czéh, Kristófik, Papp – Baranyi, Lőrincz, Pulai – Király.

Csere: Lázár, Szabadi, Ónodi, Gulyás, Filus, Hegedűs, Mező, Veréb, Kristóf.

Gól: Király (5.), Lőrincz (36.), Hegedűs (67.) ill. Erdei (29.)

Dócs Dániel: A két csapat első meccsén úgy kaptunk ki 3-2-re Békéscsabán, hogy rengeteg helyzetet elhibáztunk. Szerettünk volna ezen most javítani, koncentrált és jó játékkal búcsúzni 2021-től. A mérkőzés jól kezdődött, az első 5 percben már vezetést szereztünk, utána viszont nagyon magunkra húztuk az ellenfelet. Nagyon jól támadott vissza a Békéscsaba labdavesztés után, ezért nehezen alakult ki játék. Az egyenlítést is kiharcolták egy pontrúgás után. Az utolsó 20 percre már teljesen átvettük a mérkőzés irányítását, számtalan helyzetet tudtunk kialakítani. Ennek eredménye volt a további két gólunk. 

A mérkőzés legjobbja: Filus Áron

U12: KTE LA – Békéscsaba 1-2

U12 Dél-Kelet, 13. forduló

KTE: Endre – Gál B., Gál M., Nyerges Mi., Nyerges Cs. – Kovács K., Horváth Á., Paor-Smolcz – Turóczi.

Csere: Paor-Smolcz (57.) ill. Stumpf (3.), Bodnár (70.)

Verebélyi Gábor: Az egyik szemem sír, a másik nevet. Szeptemberben játszottunk már a Békéscsabával idegenben, akkor sima 8-1 lett a vége az ellenfélnek, ahhoz képest most egy nagyon szoros mérkőzést sikerült játszanunk. A játékosoknak az öltözőben elmondtam, hogy mit kell csinálnunk a vendégek magas presszingje ellen, de egy fegyelmezetlenségből már a harmadik percben megszerezték a vezetést a csabaiak. Ezután nagy erőket kellett megmozgatnunk, hogy egyenlíteni tudjunk, ami sikerült is. Egész mérkőzésen rengeteg technikai hibát vétettünk, a támadó zónában bátortalanok voltunk. Tíz perccel a vége előtt egy kapu előtti kavarodást sikerült ismét gólra váltania a vendégeknek határozatlanságunk miatt. Annak nem örülök, hogy bátortalanok és fegyelmezetlenek voltak néhányan, de annak igen, hogy eltűnt a két csapat közötti nagy különbség.

Szerző: KTE/kteakademia.hu