A 2021-es esztendő legjobbjait díjaztuk

Minden korosztályban.

Akadémiánkon hagyományosan egyéni elismerésekben részesítjük korosztályos csapataink legjobbjait, illetve az év játékosa, illetve az év kapusa is megválasztásra kerül. Ezt az idei esztendő végén sem mulasztottuk el az edzők segítségével.

A díjátadásban a felnőtt csapat saját nevelésű támadója, egyben a 2020-as Talentum Díj tulajdonosa, Szalai József segített Szabó Tibor szakmai igazgatónak.

Az év utánpótlás játékosa (Talentum Díj 2021): Győri Ábel  

Lóczi Péter: Az U17-es és az U19-es csapat meghatározó játékosa volt. Nagyszerű teljesítményt nyújtott védekezésben és támadásban is. Edzésen és mérkőzésen mutatott hozzáállása példaértékű. Tavasszal bemutatkozott az NBIII-as felnőtt csapatban, ahol gólt is szerzett. Néhány mérkőzésre az NBII-es felnőtt keretbe is bekerült már.

Az év utánpótlás kapusa (Tasnádi Díj 2021): Cseh Balázs

Trepák Attila: Egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Ősszel bemutatott bravúrjaival a csapat kiharcolta a „B” csoportba kerülést. A KTE NBII-es csapatának harmadik számú kapusa lett. Edzésen és mérkőzésen hozzáállása példaértékű. Az elvégzett rengeteg külön munka nagyban hozzájárult a személyes fejlődéséhez. 

Az év játékosai korosztályonként az edzők választása alapján:

U7: Kovács Marcell  

Kovács Tamás: Marci egész évben jó teljesítményt nyújtott, motivált, nagyon szereti azt, amit csinál, hiszen minden edzésen részt vesz. Mentálisan erősödött, egyéni játéka sokat fejlődött, de emellett jó érzékkel társait is megjátssza.            

U8: Puskás Barnabás 

Bódi Attila, Rádi Zsolt: Harcias gólerős támadó, de sokszor szerel utolsó emberként is. Remek teljesítményt nyújt edzéseken és meccseken is. Kiemelkedő az edzéslátogatottsága, ő szerezte a mérkőzéseken a legtöbb gólt.

U9: Paor-Smolcz József  

Fűkő Péter: Példamutató a hozzáállása, hiszen minden edzésen és mérkőzésen a maximális teljesítményre törekszik. Megalkuvást nem tűrő játéka a többi játékos számára is követendő.

U10: Bertus Lóránt

Filus Gábor: Az edzéseken mutatott munkája, hozzáállása és elszántsága példaértékű. Technikailag és taktikailag sokat fejlődött, igazi csapatemberré vált.

U11: Takács Máté  

Pelikán István: Idén került az akadémiára, hosszabb próbajáték után. Az első félévben is a legjobbak közé tartozott és a második félévben is jól illeszkedett be az új játékosok közé. Több poszton bevethető, sokat futó játékos. Alázattal vesz részt az edzéseken és a mérkőzéseken is. Nem foglalkozik azzal, hogy ki az ellenfél és milyen mérkőzésen szerepel, ő a legjobbját próbálja nyújtani mindig. Az edzéseken nagyon figyel, érdekli, mi miért történik a pályán, hogyan tud jobbá válni. Fejlődése egyenletes volt ebben az évben.   

U12: Paor-Smolcz Csanád         

Verebélyi Gábor: Az edzésekhez és a mérkőzésekhez való hozzáállása kimagasló, fegyelmezett és példamutató a magatartása is. Technikai képzettsége kiemelkedő, folyamatosan fejlődni szeretne, hiszen edzésen és mérkőzésen mindent a legpontosabban és a leggyorsabban akar megvalósítani.

U13: Czéh Barnabás     

Dócs Dániel: Pályán és pályán kívül mutatott hozzáállása példaértékű. Csapatkapitányként példát mutat a többieknek, de a szó jó értelmében a csibészség sem hiányzik belőle. Alázatos a futballhoz, és a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtotta egész évben. Biztos pontja volt a csapatnak minden mérkőzésen.       

U14: Veres Árpád      

Csima Gyula: Edzéseken és a mérkőzéseken mutatott hozzáállása, teljesítménye példaértékű. Kreativitása fontos szerepet játszik a csapat eredményességében és látványos játékában.      

U15: Sódar Gellért 

Torbavecz Tamás: Az őszi szezon során végig kiemelkedő mentalitással dolgozott. Az edzéseken és a mérkőzéseken is mindig a maximumra törekedett, mindig jobb és jobb akart lenni. Játékintelligenciájának és technikai képességeinek köszönhetően a csapat meghatározó játékosa volt.

U16: Balis Gergő 

Benke József: Edzéseken és mérkőzéseken mutatott hozzáállása példaértékű volt az egész szezonban. Folyamatosan fejlődni akart, amely egy kiegyensúlyozott teljesítményt hozott. Több poszton is meg tudta mutatni rátermettségét.

U17: Bálint Máté          

Paksi Péter: Edzésmunkája kiváló volt, a mérkőzéseken mutatott hozzáállása példaértékű mindenki számára. Kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott. Viselkedése, gondolkodása irányt mutat csapattársainak, hogy milyen egy profi játékos.

U19: Bellák Marcell

Lóczi Péter: Tavasszal a kiemelt B-csoportban végig vezéregyéniségként számíthatott rá a csapat. Gólerősen és motiváltan, elszántan, bátran játszott. Pozitív hozzáállása őszre is megmaradt, végig kiemelkedően és megbízhatóan játszott. Négy góljával nagy érdemei vannak abban, hogy ismét felkerültünk a B-csoportba.

Képgaléria facebook oldalunkon!

Szerző: KTE/kteakademia.hu